Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges.

Landsdækkende service

GSV er altid i nærheden af dig. Med vores 21 afdelinger og 4 on-site afdelinger fordelt over hele landet kan du altid komme i kontakt med os uanset, hvor i landet du befinder dig.

Du kan altid ringe på vores hovednummer: 70 12 13 15, som kan sikre dig forbindelse til de rigtige afdelinger, de rigtige specialister og den rigtige løsning til din opgave eller problemstilling.

Vi er med dig hele vejen igennem – både i det planlagte og det akutte, da vi tilbyder beredskab og service døgnet rundt.

Du kan finde GSV afdelingerne her

 

Optimale løsninger

Vi er drevet af at kunne levere den optimale løsning, og hvordan vi i samspil med dig kan levere den mest personlige service i branchen. Udviklingen stopper aldrig hos os, for vi vil altid yde vores bedste. For at sikre, at du som kunde altid har adgang til de rette oplysninger, har vi digitaliseret vores processer. Hos GSV er du altid den vigtigste i rummet, derfor tilpasser vi løsninger efter dine behov.

 

Innovativ partner

Hos os får du en innovativ samarbejdspartner, og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Vi er klar over, hvordan byggeindustrien påvirker miljøet. Det er vores fælles ansvar at finde miljøvenlige løsninger til fremtiden. Vi påtager os gerne ansvaret for at påvirke udviklingen af det miljøvenlige materiel til vores kunder. Vi investerer i at have en bred portefølje af hybrid og eldrevne/batteri maskiner, mens vi stadig arbejder hårdt på at få vores maskinpark endnu mere miljøvenlige, til gavn for vores kunder.

 

Sikkerheden er vigtig

GSV er DRA (Danish Rental Association) certificeret, og er medlem af MaskinkontrolordningenLiftkontrolordningen og Dansk Byggeri.

Hvad betyder det for dig?

  • Færre driftsstop og højere effektivitet
  • Fokus på miljøvenlige løsninger
  • Øget sikkerhed for dine medarbejdere

En DRA certificeret materieludlejer er det sikre valg for dig, som går op i kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

 

GSV-afdelinger i hele Danmark

GSV har 21 faste afdelinger og 4 satellitafdelinger fordelt i hele Danmark. Du kan finde alle vores afdelinger her.

Hovedkontoret ligger i Hedehusene og adressen er:

GSV Materieludlejning A/S
Baldersbuen 5
2640 Hedehusene

T: 70 12 13 15
M: info@gsv.dk