GSV gennem 100 år

I 2014 kunne GSV fejrer 50-års jubilæum. Den 30. december i 1964 stiftede Grunnet, Svendsen og Vaskær G.S.V. Materieludlejning A/S på Baldersvej i Ishøj.

Selvom navnet GSV kom på plads på årets næstsidste dag i 1964, så går virksomhedens historie faktisk endnu længere bagud.

I 1912 blev entreprenørfirmaet Carl Nielsen Fruens Bøge etableret, der er den ældste af de firmaer, der i dag tilsammen udgør GSV. Som et af de ældste udlejningsfirmaer i Danmark har GSV over 100 års erfaring med i bagagen.

30. december 1964

Den 30. december 1964 blev G.S.V. Materieludlejning stiftet af Grunnet, Svendsen og Vaskær og har siden da beskæftiget sig med udlejning af alle former for materiel.

1. december 1977

Den 1. december 1977 indgår G.S.V. Materieludlejning A/S i et koncernforhold med C.N. Maskiner A/S. Selskaberne bliver efter mange års tæt samarbejde fusioneret pr. 1. juni 2007 og fortsætter under navnet G.S.V. Materieludlejning.

CEO Dan O. Vorsholt

Ny direktør 2008

Den 1. august 2008 blev Dan O. Vorsholt indsat som administrerende direktør. Tilbage i 1996 startede Dan som klargøringsmand i Odense-afdelingen, og han har inden sin indtræden som direktør rejst igennem GSV i forskellige roller.

I dag er GSV stadig præget af de mange værdier, der i sin tid var med til at forme GSV som at være imødekommende, målrettet, nytænkende og dynamisk. Derudover er sammenhold og værdsættelse af gode medarbejdere en værdi, som tegner GSV i dag såvel, som det gjorde i starten.

April 2015

I april 2015 bliver GSV og Pitzner opkøbt af kapitalfonden Catacap, Henrik Christensen og Dan O. Vorsholt med fusion pr. 1. januar 2016. Pitzner er i forvejen en fusion af udlejningsselskaberne AGJ, Corona og VMC, med historie helt tilbage til 1945.

Det fælles selskab fortsætter under navnet G.S.V. Materieludlejning og bliver Danmarks største materieludlejer.

Januar 2016

I januar 2016 køber GSV både Bramsnæs Entreprenørmaskiner, som er en førende udlejer af tungt materiel, og ligeledes Bilsby, som er en førende leverandør af moduler og pavilloner.

Primo 2019

I 2019 køber GSV det finske børsnoterede selskab Ramirent Plc.’s danske afdeling.

Ultimo 2019

I 2019 skærper GSV sit fokus og sælger stillads- og pavillonforretningen fra til Solrød Stilladser og Temporary Space Nordics.

Fremover skal der fokuseres på kerneforretningen inden for udlejning af materiel til bygge- og anlægsbranchen.

2021

I 2021 køber GSV Mogens Hansen. GSV styrker kerneforretningen med tungt materiel med fører.

2022

GSV Materieludlejning A/S, får ny ejer. Den danske kapitalfond CataCap sælger GSV til franske Kiloutou Group, som er den tredjestørste aktør inden for udlejning af maskiner og udstyr i Europa. GSV forsætter i Danmark, som det GSV i kender i dag.

CEO Dan O. Vorsholt

Ny direktør 2023

Den 6. juni 2023 blev Frank Olesen indsat som administrerende direktør. Frank Olesen, som de seneste fem år har være COO og kender GSV og driften indgående.

Dan O. Vorsholt har været CEO for GSV siden 2008, men nu træder han op som Næstformand for bestyrelsen.

”I Frank får vi en ny CEO, som kender opgaven og driften i detaljen, som ser mennesker før maskiner og som leder, har han en personlighed og ledelsesstil, der får os til at løfte i flok. Det ved vi bliver afgørende, hvis vi skal indfri vores vækstambitioner. Frank og jeg fortsætter uden tvivl med at have et tæt makkerskab, men jeg ser også frem til min nye rolle, hvor jeg igen kan komme tættere på vores kunder og partnere i industrien,” siger Dan O. Vorsholt.”