Arbejdsplatform - lej hos GSV

Vi hjælper dig til sikkert arbejde i højden

Lej din arbejdsplatform hos GSV

Hos GSV har vi et bredt udvalg af arbejdsplatforme, som lever op til alle gældende regler. For os, er sikkerhed og kvalitet i fokus, når vi leverer og monterer arbejdsplatforme med eller uden ekstraudstyr.

GSVs arbejdsplatforme kan anvendes til en lang række opgaver som murer- og facadearbejde, men benyttes også til malerarbejde. Derudover kan arbejdsplatformen også anvendes, som et alternativ til det klassiske stillads. Platformen kan derudover nemt flyttes, ligesom at dækket også kan forskydes. Ved opmuring er det muligt at montere murerkonsoller, for altid at sikre de ansatte korrekt arbejdsstilling og øget fleksibilitet.

Med en arbejdsplatform fra GSV kan du nemt løfte materialer, værktøj og mandskab op i den nødvendige højde, og derved sikre optimale arbejdsforhold for dem, der skal udføre opgaven. Hos GSV har vi mere end 160 arbejdsplatforme som med varierende bæreevne dækker længder fra 4 m til 46 m og arbejdshøjder fra 2 m og op til 150 m. Platformene kan læsse op til 4500 kg som enkeltmastet og 8000 kg som dobbeltmastet løsning.


Kontakt vores platformteam og få den rette rådgivning

Du kan kontakte os på tlf. 87 47 67 46

GSV fortæller

Arbejdsplatforme kan med fordel anvendes til:

GSV fortæller

Vi hjælper dig med at finde bedste løsning

”Med vores brede udvalg kan vi sikre, at kunden altid får tilbudt en løsning, der passer til de specifikke behov, der kendetegner netop deres arbejdsopgave, og det endda altid til konkurrencedygtige priser uanset opgaven omfang og kompleksitet.

Vi har også særlige kompetencer inden for rådgivning, beregning, ansøgning om tilladelse og dokumentation. Sidst, men ikke mindst, har vi styr på sikkerheden, så du som kunde altid kan føle dig tryk ved at handle med GSV.”

Thomas Lavlund Madsen
Afdelingschef, Platform