Om GSV

Innovativ partner

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

Hos os får du en innovativ samarbejdspartner, og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Materiel

Vi har ca. 25.137 stykker materiel i GSV

Optimale løsninger

Vi er drevet af at kunne levere den optimale løsning, og hvordan vi i samspil med dig kan levere den mest personlige service i branchen. Udviklingen stopper aldrig hos os, for vi vil altid yde vores bedste. For at sikre, at du som kunde altid har adgang til de rette oplysninger, har vi digitaliseret vores processer fx med vores app. Hos GSV er du altid den vigtigste i rummet, derfor tilpasser vi løsninger efter dine behov.

Medarbejdere

Vi er 539 ansatte i GSV

Ansvarlighed

GSV er DRA (Danish Rental Association) certificeret, og er medlem af MaskinkontrolordningenLiftkontrolordningen og Dansk Byggeri.

GSV er netop blevet ISO9001 certificeret.

ISO9001 er den internationale certificering inden for kvalitet. Det betyder bl.a., at vi efterlever krav til, hvordan man opbygger og vedligeholder ledelsessystemer, som tilgodeser både kunder, myndigheder og lovmæssige krav. For at få certificeringen skal man fremme en stærk tilgang til processer, hvor det særligt er kundernes behov, effektivitet, objektive målinger og merværdi, der er i fokus.

AFDELINGER

Vi har 22 afdelinger

Find os i hele landet

GSV er altid i nærheden af dig. Med vores afdelinger fordelt over hele landet kan du altid komme i kontakt med os uanset, hvor i landet du befinder dig.

Du kan altid ringe på vores hovednummer: 70 12 13 15, som kan sikre dig forbindelse til de rigtige afdelinger, de rigtige specialister og den rigtige løsning til din opgave eller problemstilling.

Vi er med dig hele vejen igennem – både i det planlagte og det akutte, da vi tilbyder beredskab og service døgnet rundt.

Du kan finde GSV afdelingerne her

Hovedkontoret ligger i Hedehusene og adressen er:

G.S.V. Materieludlejning A/S
Baldersbuen 5
2640 Hedehusene

T: 70 12 13 15
M: info@gsv.dk

For pressekontakt, kontakt venligst:
Anne Cecilie Lysbo
Mobil: 25 22 50 00
Mail: acl@gsv.dk