Vil du være en del af GSV?

Gode medarbejdere er vores vigtigste ressource

Uden dygtige og motiverede medarbejdere ville GSV ikke være, hvor vi er i dag. Vores fokus er at tiltrække, udvikle og fastholde ambitiøse, kvalitetsorienterede medarbejdere, som kan se sig selv som et naturligt og vigtigt led i vores fortsatte vækst og udvikling.

Hverdagen i GSV er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed. Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Vores jobunivers

Se mulighederne for at blive en del af GSV

Få et glimt af en spændende hverdag i GSV

Mød en medarbejder

Sandra Dahl er vores værkstedschef

På værkstedet står Sandra i spidsen for 20 medarbejdere og sørger for at sætte gang i de opgaver, der skal løses, for at vores materiel hurtigt og effektivt er helt klar til næste kunde.
Sandra fortæller  “GSV er jordnær. De lever efter ‘mennesker før maskiner’. Selvom du er direktør, kommer du stadig ind og snakker med mekanikerne på værkstedet. Det er rigtig rart at mærke, at direktionen tager sig tid til de medarbejdere, der er ansat”