Gør din arbejdsdag mere effektiv med GSV APP’en

Største materiel udlejningsvirksomhed

Få overblik, book & afmeld med GSV APP

Landsdækkende & 24 timers service

Vores kunder fortæller

APP'en gør det nemt for mig!

’’En APP betyder for mig, at jeg kan optimere min hverdag.  En APP er nem og tilgængelig, jeg kan bestille mit materiel lige midt på byggepladsen, og jeg behøver ikke sidde bag en skærm. Jeg kan handle lige nu og her.’’

Anders Olsen
Formand hos Per Aarsleff A/S

Altid online

Vi arbejder hele tiden på at gøre hverdagen nemmere for dig som kunde i GSV, ved at øge dine selvbetjeningsmuligheder. På denne måde sker tingene, når det passer DIG – døgnet rundt.

Ud over at det er hurtigt og nemt at booke via vores APP og hjemmeside, så giver vi dig en yderligere rabat på dine priser online. Rabatten gælder på udvalgte produkter og i hele lejeperioden.

Du kan læse meget mere om APP funktionerne og finde alle vores guides her

GSV fortæller

Godt for både klimaet og forretningen

”Vi har digitaliseret udlejningen, så de danske byggepladser kan arbejde mere effektivt. Det digitale overblik betyder færre lejedage og højere effektivitet på byggepladserne. Det betyder, at der er behov for færre maskiner – og det er både godt for klimaet og forretningen.”

Dan O. Vorsholt
Næstformand GSV

GSV fordele

Lej når det passer dig

  • Du kan nemt og hurtigt bestille materiel 24 timer i døgnet, præcis når det passer dig.
  • Du bestemmer selv hvornår det skal afmeldes og afhentes.
  • Det giver bedre styring af dine omkostninger, da du hurtigt kan afmelde de maskiner, du ikke bruger.
  • Samme log ind til APP og hjemmesiden, så du kan bruge den enhed, der passer dig bedst.
  • Vi har mærket alt vores materiel, så du kan scanne materiellet og via vores APP finde information, afmelde eller fejlmelde.
  • GPS-funktion gør det nemt at bevare overblikket, da du altid kan se hvor dit materiel befinder sig.
  • Du har fuldt overblik over alt det materiel, du har lejet hos GSV – inddelt efter sagsnumre og adresser på dine byggepladser.
  • Ekstra fordele ved at bruge GSV online – da der altid vil være onlinerabat på udvalgte produkter i APP og på hjemmeside.

GSV fordele

Få yderligere rabat når du lejer online!

Vi vil gerne give dig, der bruger vores APP og hjemmeside en ekstra rabat på lejen. På en lang række produkter kan du nemlig få en yderligere rabat på den prisaftale, du allerede har. Denne ekstra rabat du får, gælder i HELE lejeperioden.

Fakta om APP'en

Din kundeprofil

Som kunde har du en profil som indeholder din specifikke samhandelsaftale, der udgør pris, forsikring og generelle betingelser. Det vil sige, at når du er logget ind i APP’en vil priserne for leje af materiel og udstyr være specificeret præcis til dig.

Personlig service
Alle disse fordele er blot nogle af de muligheder vores APP tilbyder. Du vil i APP’en få et værktøj, som altid er lige ved hånden, så du kan bestille dit materiel, når du står midt på byggepladsen. Vores APP erstatter på ingen måde den personlig rådgivning. Det vil altid være muligt at få den samme gode personlige rådgivning, som du kender det i dag og i GSV’s APP vil det være muligt at se, hvilken konsulent der er tilknyttet dig.

Online katalog
Du kan også bruge vores APP som ONLINE KATALOG, direkte fra forsiden, uden at være oprettet som kunde. Det vil sige at du altid er opdateret på alt vores materiel og listepriser, uanset hvor du er.

Vores kunder fortæller

Jeg bliver mødt med forståelse!

”Appen er rigtig god, når jeg har store byggeprojekter. Vi havde en byggeopgave, som var spredt til 2-3 steder i byen og med appen, kunne jeg se hvor maskinerne stod. Det var virkelig en hjælp, at jeg hele tiden vidste hvor maskinerne blev brugt. Når vi var færdige med maskinerne, så kunne vi scanne dem med mobilen og så var de afmeldt 30 sekunder senere”

”Jeg bliver samtidig mødt med forståelse og mine input bliver taget rigtig godt imod, når jeg kommer med min forbedringer og ideer hos app-teamet i GSV.”

Palle Hansen
Formand hos Arkil