Vil du være en del af GSV?

Gode medarbejdere er vores vigtigste ressource

Uden dygtige og motiverede medarbejdere ville GSV ikke være, hvor vi er i dag. Vores fokus er at tiltrække, udvikle og fastholde ambitiøse, kvalitetsorienterede medarbejdere, som kan se sig selv som et naturligt og vigtigt led i vores fortsatte vækst og udvikling.

Hverdagen i GSV er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed. Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Vores jobunivers

Se mulighederne for at blive en del af GSV

GSV fortæller

“I GSV arbejder vi meget digitalt, og det, synes jeg, er rigtig fedt. Jeg er ordblind, og det ved jeg, flere af mine kollegaer også er. Så jeg er glad for, at jeg ikke behøver at skrive så meget, men at jeg i stedet scanner og tager billeder. Når GSV udvikler de digitale værktøjer, så spørger GSV faktisk os ude i marken, hvad vi har brug for, og vi er med til at teste det af, så det passer bedst muligt til vores arbejdsdag”.

Få et glimt af en spændende hverdag i GSV