Sidemonteret kran

Ekstra løftekapacitet på din arbejdsplatform

Hos GSV har vi en række ekstraudstyr og løsninger, der sikrer at man får det optimale ud af sin arbejdsplatform. En af de ting, mange har brug for, er muligheden for at løfte materialer op i den højde, arbejdsplatformen befinder sig på. Det kan man med en sidekran fra GSV.

Med en sidekran får du ekstra løftekapacitet på din arbejdsplatform. I modsætning til en topkran, er sidekranen monteret, som navnet indikerer, på siden af arbejdsplatformen. Det betyder også, at du med en sidekran får en krøjevinkel på 270 grader.

Den sidemonterede kran har et udlæg på 2,5 meter og kan løfte helt op til 250 kg ad gangen. Udover at give mulighed for at udføre tunge løft, så kan sidekranen også nemt flyttes, hvis man har brug for det.

Sidekranen er kompatibel med både enkelt- og dobbeltmastede arbejdsplatforme fra Scanclimber, så hvad end du har lejet SC 5000, 6000 eller 8000 kan vi i GSV sørge for, at du får det ekstraudstyr med, som du har brug for.

Har du brug for at foretage tungere løft eller 360 graders bevægelighed har vi også topkraner med udlæg fra 2 til 6 m, og som kan løfte helt op til 1000 kg.

Hos GSV står vi klar til at rådgive dig om, hvad du har brug for til at løse dine opgaver, og så har vi helt styr på sikkerheden.