Med iMPAKT kan du gøre din byggeplads emissionsfri

Med IMPAKT-serien, kan vi sammen med vores kunder fremme de emissionfrie byggepladser i Danmark. Vi har samlet vores batterimateriel i iMPAKT-serien, som er vores bidrag til at bygge fremtidens Danmark med mindre støj, færre partikler og mindre CO2-udledning.

Byggebranchens klimaaftryk skal være mindre

”GSV er en del af den Franske KILOUTOU -familie og vi er de første udenfor Frankrig, som får lov at rulle IMPAKT serien ud -og det er vi stolte af.

iMPAKT er vores nye serie af maskiner, som skal bidrage til, at bygherrer, entreprenører, og håndværkere nemmere kan tage del i at reducerer CO2 forbruget og mindske klimaaftrykket i byggebranchen.

Vi sparrer med vores kunder om at finde de rigtige løsninger, så vores kunder kan bygge fremtidens bygge og anlægsopgaver med meget mindre CO2-udledning. iMPAKT-serien består primært af den nyeste teknologi indenfor batteridrevet materiel, der hverken udleder partikler eller CO2, men der er også enkelte maskiner, som er hybrider.

De er udvalgt som en del af iMPAKT-serien, fordi de repræsenterer første generation af maskiner, som er gået fra ren diesel, til nu at være hybrider ,” siger

Anne Cecilie Lysbo, Direktør for Bæredygtighed, Kommunikation & Marketing i GSV.

Mindre støj og færre partikler skaber et bedre arbejdsmiljø

Det er ikke kun CO2-udledningen, som bliver mindre, når man benytter iMPAKT-seriens maskiner. Der tages også et større hensyn til kollegerne og beboerne i de områder, hvor der bygges. For maskinerne er støjsvage og udleder ikke partikler, som er til gene for dem, der betjener maskinerne, og dem, der går forbi. Derfor kan iMPAKT-seriens maskiner også benyttes på byggepladser i byområder om natten, samt indendørs.

Nu er det nemmere at bygge emissionsfrit, hvis du vælger iMPAKT:

  • Mindre CO2
  • Mindre partikler
  • Mindre støj på byggepladsen
  • Bedre arbejdsmiljø og mere sundhed

iMPAKT = Det gør en forskel!

iMPAKT og ny teknologi lever op til byggepladsen behov

Vores leverandører er kommet så langt med teknologien, at det ikke længere er besværligt at bruge emissionsfrie maskiner. Batterilevetiden er ikke længere et problem, og maskinerne er lige så stærke og kan klare samme tunge opgaver, som tilsvarende maskiner, der kører på diesel eller benzin. Derfor vejer fordelene ved at bruge emissionsfrit, fremfor fossildrevne maskiner, nu langt tungere, end det gjorde tidligere, hvor teknologien ikke var på samme niveau.

Mere strøm til byggepladsen og flere digitale muligheder

På mange af landets  byggepladser er der ikke tilstrækkelig ladeinfrastruktur til den nye udvikling, derfor har GSV investeret i Clevers mobile og fleksible ladeløsning, hvor maskinerne kan sættes til opladning i frokostpausen og over natten.

“Det er ikke den enkelte maskine, der gør hele forskellen, det er måden, vi sammensætter byggepladsen på, vælger de rigtige maskiner og bruger dem ude på pladsen. Her spiller vores digitale løsninger, hvor vi optimerer brugen, kan monitorere maskinerne og hjælpe vores kunder til at vælge emissionsfrit. Derfor står vi klar til at rådgive vores kunder rundt om i landet, så de får den løsning, der passer til det enkelte projekt.

5 fordele

  1. Maskinerne er støjsvage: du kan bruge maskinerne på indendørs byggepladser og i byen om natten
  2. Maskinerne udleder hverken partikler eller CO2
  3. Maskinerne er spækket med det nyeste sikkerhedsudstyr
  4. Maskinerne er lige så stærke, som maskiner, der kører på fossilt brændstof
  5. De fleste af maskinerne oplades på en almindelig 230V-oplader

Batterimaskiner er emissionsfrie

Ny teknologi & el- og batteri

iMPAKT serien er de maskiner der gør en forskel

Det er de maskiner der før i tiden brugte brændstof og nu er udviklet til at køre på el og batteri.

iMPAKT repræsenterer den nyeste teknologi som er tilgængelig. Serien bidrager til, at el- og batterimateriel er et effektivt og tilgængeligt alternativ til landets byggepladser.

Det er vores nyeste batteridrevne maskiner, som har samme ydeevne som traditionelle maskiner, men de udleder ingen CO2 eller partikler, og samtidig er de støjsvage.

Der er enkelte hybrider, de er udvalgt som en del af iMPAKT-serien, fordi de repræsenterer første generation af maskiner, som er gået fra ren diesel, til nu at være hybrider på batteri og brændstof. Her er der mulighed for at vælge HVO biodiesel som brændstof, hvis det ønskes.

Maskiner der er eldrevne

… som f.eks. lifte eller materiel som er hybrid.

I GSV har vi et stort sortiment af maskiner, som altid har kørt på el og batteri  – de er jo også emissionsfrie

– Derfor Low Emission

Vi har også maskiner der er hybrid. De udleder jo også mindre CO2 end tilsvarende materiel udelukkende på brændstof.

– Derfor Low Emission

CO2-fri byggeplads i København

København vil være verdens første CO2-neutrale hovedstad, og kombinere vækst, udvikling og øget livskvalitet med CO2 reduktioner. I GSV kan vi hjælpe kunder med at indfri grønne ambitioner og mål, og har på byggepladser i Københavns Kommune hjulpet dem med batterimateriel i flere år.

Vores digitale værktøjer er løftestang for den grønne omstilling

Vi har gjort det nemt for dig at vælge materiel, der gør en forskel. Kig efter vores Low emission og iMPAKT materiel, når du vælger i GSV APPen eller på gsv.dk.

Hvis du lejer materiel, der ikke er iMPAKT eller Low emission, så har du mulighed for at få data på hvor meget CO2 maskinerne har udledt mens du bruger det – gå ind på MitGSV og download CO2 regnskab.