GSV as a workplace

Hvordan er det at arbejde i GSV?

Vi er en mangfoldig og spændende arbejdsplads med et utal af både brede og specialiserede karrieremuligheder.

Trivsel, samarbejde og udvikling

I GSV bliver du en del af at stærkt og dynamisk medarbejderteam. Vi ved af erfaring at glæde smitter og glade medarbejdere, skaber glade kunder og det gør dig til vores vigtigste ambassadør over for kunden. Derfor investerer vi i vores medarbejdere, og vi sætter rammerne for god trivsel og faglig- og personligudvikling. For kun det stærkeste medarbejderteam bringer mennesker tættere sammen, og kun det mest talentfulde team gør den digitale fremtid til virkelighed.

Højt tempo og fokus på sikkerhed

Vi arbejder med løsninger frem for enkelte produkter. Det skaber mest synergi for kunden, at vi som sparringspartner og rådgiver kan arbejde på hele projektet og være med hele vejen – fra den indledende behovsanalyse frem til bygningen er taget i brug og fungerer 100 %. Dette foregår i et krævende, omskifteligt og ekstremt konkurrencepræget marked. Vi er drevet af at gøre det komplicerede enkelt og af at arbejde hårdt for at løse udfordringer. I GSV kan du ikke undgå at komme tæt på kunderne. Vi arbejder sammen og netværker på tværs af afdelinger og fagområder for at skabe de bedste løsninger til vores kunder. Alt i alt bliver du en del af et inspirerende og kreativt arbejdsmiljø med høj fokus på sikkerhed.

Vi har en mangfoldig og inkluderende kultur

I GSV er vi dedikerede til at fremme en inkluderende kultur. Vi værdsætter diversitet, og vi er stolte af, at give lige muligheder til alle. Vi hylder mangfoldigheden og tror på, at det netop er vores mange forskelligheder, der skaber de bedste ideer og løsninger til vores mange forskellige kunder. I GSV vil du blive en del af en kultur, der favner, værdsætter og giver lige muligheder til alle uanset religion, etnicitet, alder, køn, kønsidentitet, seksualitet, handicap og alle de andre karakteristika, der gør os forskellige.

Tilbage til oversigt