Vision and mission

Vi styrker hele tiden vores vision og mission. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt vores fokus på mennesker.

Det er vigtigt at både medarbejdere, leverandører og kunder mærker et GSV, der drives med fokus på mennesket. Det er en vigtig grundsten i vores værdier, for vi tror på, at man kommer længst med medmenneskelighed og tid til individet.

Vores medarbejdere og kunder har skabt et stærkt og dynamisk GSV

Relationen til vores kunder er ofte baseret på flere års godt samarbejde og en mærk­bar investering i form af kundeloyalitet. Den stærke relation gør at vores kunder er tilbagevendende, fordi de oplever en høj kvalitet og grundig rådgivning.

Vi uddanner lige fra maskinførerlærlinge til it-elever, hos os får de en solid og brugbar erhvervserfaring

Et stærkt sammenhold betyder alt. GSV ville intet være uden vores medarbejdere, og derfor er det vigtigt at investere i dem. Vores medarbejdere får plads til udvikling i form af kurser, seminarer, fællesarrangementer, ledertræf og trivselssamtaler.

Vi sikrer stærke kompetencer og støtter op om, at alle led i kæden leverer kvalitet og høj service til vores kunder hver dag. Vi tænker langsigtet og på fremtiden, derfor har vi både lærlinge og elever som en vigtig investering i vores og medarbejdernes fremtid.

Vi hjælper vores kunder med at forbedre Danmark

… ved at drive vores forretning med fokus på mennesker, kvalitet og service med et personligt fingeraftryk.

GSV vil være anerkendt som:

  • En innovativ partner for vores kunder og leverandører
  • En attraktiv arbejdsplads for vores med­arbejdere
  • En god investering for vores ejere.