Vakuumsug

Biggest rental business

Overview, book & unsubscribe in GSV APP

Nationwide & 24 hour service

Har du brug for at løfte tunge materialer på arbejdsplatformen?

Har du lejet en arbejdsplatform hos GSV og har brug for at håndtere tunge materialer på platformen, så er et vakuumsug løsningen, du har brug for.

Vakuumsuget gør det muligt at håndtere materialer på op til 500 kg mens man befinder sig mange meter over jorden, og med garanti for at sikkerheden er i top. Vakuumsuget består af en mekanisme der giver mulighed for af vippe, løfte og placere materialer som glas, døre og vinduer.

Når vakuumsuget har vippet materialerne, sørger de elektriske mekanismer selv for at bevare stillingen, så du nemt kan flytte rundt på tunge materialer. Det er derfor en ideel tilføjelse til forskellige former for montagearbejde i højden.

Udover at gøre forskellige løft af materialer lettere, så gør vakuumsuget også med til at opretholde en høj sikkerhedsstandard for dig og dine kollegaer, da mængden af tunge manuelle løft mindskes, og risikoen for skader og ulykker dermed også bliver markant mindre.

Hos GSV står vi altid klar til at bidrage med rådgivning og vejledning om, hvilket ekstraudstyr du skal bruge. Derudover, så har vi helt styr på sikkerheden på arbejdsplatformen, og sikrer derved, at du kan arbejde trygt.