Topkran

Biggest rental business

Overview, book & unsubscribe in GSV APP

Nationwide & 24 hour service

Har du brug for at løfte tunge materialer?

Har du lejet en arbejdsplatform og har brug for at løfte tunge materialer op i højden, kan du hos GSV leje et bredt udvalg af topkraner. Vi har topkraner der passer til alle de typer af arbejdsplatforme, du finder i vores brede udvalg.

Hos os kan du vælge mellem to forskellige topkraner, alt efter hvilken krøjevinkel du har brug for. Vi har:

  • 360 graders topkran
  • 270 graders topkran

Topkranerne i vores sortiment med 360 graders krøjevinkel spænder fra udlæg på 2 m til 6 m. Har du brug for at foretage tunge løft af materialer, kan du finde en topkran med 2 m udlæg som kan klare en maksimal belastning på 700 kg.

Har du i stedet brug for et bredere udlæg, så har vi også topkraner med udlæg på både 5 m og 6 m, som begge kan klare en maksimal belastning på 250 kg.

Ønsker du endnu tungere maksimal belastning, så kan du i stedet kigge i vores sortiment af topkraner med 270 graders krøjevinkel. Her finder du topkraner med 6 m udlæg og en maksimal belastning på 500 kg, men også med 4m udlæg og hele 1000 kg i maksimal belastning.

Hos GSV har vi altid produkter, til lige præcis det behov, vores kunder måtte have, og vi kan også bidrage med vejledning til, hvilken topkran der passer til dit projekt. Har du i stedet brug for en sidekran, har vi hos GSV også det på lager, med udlæg på 2,5 meter og løftekapacitet på 250 kg.