GSV er nu en del af KILOUTOU familien

Nye muligheder for vækst og udvikling

I 2022 overtog franske Kiloutou Group ejerskabet af GSV, og blev en del af en af de førende udlejningsvirksomheder i Europa. Kiloutou Group er en markant europæisk aktør med over 500 afdelinger i fem lande og Danmark bliver det sjette marked i koncernen.

GSV har de seneste år opbygget en stærk position på det danske marked med fokus på god kundeservice, lokal tilstedeværelse, digitalisering og klimainitiativer, der – også i et internationalt perspektiv – placerer GSV helt i front inde for bygge- og anlægsbranchen.

Med nye ejere fra industrien åbner der sig altså nye muligheder for vækst og udvikling, men GSVs strategi, den særlige GSV kultur og fokus på at bygge fremtidens Danmark mest bæredygtigt, består og styrkes de kommende år.

GSV fortæller

Vi deler de samme værdier

“I vores dialog har Kiloutou Group lagt særlig vægt på, at de ønsker, at vi fortsætter vores ledelsesmæssige og strategiske fokus, og det er tydeligt for os, at vi deler de samme værdier. Nøjagtig som os sætter de mennesker før maskiner, passer godt på medarbejderne, har kunden i centrum, og som en familie- og fondsejet virksomhed ønsker de at bidrage til en bedre industri både nu og på lang sigt,”

Dan O. Vorsholt
Næstformand i GSV

Nye ejere, flere muligheder, samme GSV

Danmarks største udlejer af maskiner og materiel til den danske byggeindustri, GSV Materieludlejning A/S, får ny ejer. Den danske kapitalfond CataCap sælger GSV til franske Kiloutou Group, som er blandt de tre største aktører inden for udlejning af maskiner og udstyr i Europa. Ifølge GSVs CEO er der tale om det perfekte match.

Danske GSV har gennem de seneste år styrket sin forretning, foretaget opkøb og øget bredden i tilbud fra stadig flere lokationer på tværs af landet. I dag er GSV til stede på 22 lokationer i Danmark og servicerer alt fra de største entreprenører til lokale håndværksmestre. I 2021 accelererede GSV sin udvikling ved bl.a. at foretage en gennemgående digitalisering af virksomhedens processer samt lancere en digital kundeportal med tilbud om flådestyring til kunder. Begge tiltag har vakt genlyd i branchen herhjemme – men også ude i Europa.

Fokus på klima og digital transformation

Den stærke position på det danske marked, den digitale førertrøje og et markant fokus på at drive en grøn omstilling i byggeindustrien har fået flere investorer til at byde på GSV, men der er nu fundet et perfekt match i franske Kiloutou Group.

“CataCap har været den rigtige ejer i den transformation og positive udvikling, GSV har været igennem op til nu. Vi er i dag en stærkere og mere digital forretning. I Kiloutou Group får vi nu en ny ejer, der er en af de ledende i Europa, og som meget tydeligt har tilkendegivet, at de også ønsker at lære fra os,” siger GSVs Næstformand Dan O. Vorsholt.

Ny ejer, men samme GSV

Kiloutou Group øger sin tilstedeværelse i Europa med opkøbet af GSV. Ifølge Dan O. Vorsholt får GSV nu en ejer, der kender industrien indefra og som ønsker at investere yderligere i digitalisering, bæredygtighed og nyt materiel.

“Vi får nye ejere, men vi bibeholder vores strategiske fokus. Vi fortsætter med at drive GSVs nuværende strategi, og der er ingen planlagte ændringer i ledelsen eller andre steder i organisationen. Vi beholder desuden vores grønne logo. GSV bliver nu en del af en stor europæisk organisation, og det er vores klare ambition, at det også skal komme vores kunder til gode,” siger Dan O. Vorsholt.

Den digitale førertrøje i Europa

GSV siger nu farvel til Catacap efter syv års ejerskab og bliver i stedet del af en fransk industrileder, som er ejet af en familiefond.

“I GSV er vi da stolte, fordi vi får en ejer, der tænker langsigtet, har store finansielle muskler – og som deler vores værdi om, at mennesker kommer før maskiner, hvilket betyder, at vi passer på vores relationer til både medarbejdere, kunder og leverandører. For os er Kiloutou Group det perfekte match.” slutter Næstformand Dan O. Vorsholt.

For Olivier Colleau, som er Executive President i Kiloutou Group, er der heller ingen tvivl om et godt match mellem de to virksomheder:

Kiloutou fortæller

Et godt macht mellem to virksomheder

“GSV og Kiloutou deler mange af de samme værdier i forhold til udvikling af medarbejdere, høj kundetilfredshed og klimavenlige produkttilbud. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med GSVs dygtige og erfarne team, og vi glæder os til at byde dem alle velkommen i Kiloutou Group.”

Olivier Colleau
Executive President i Kiloutou Group