Første emissionsfrie
byggeplads i København

GSV maskiner var med på første emissionsfrie byggeplads

Københavns Kommune har høje ambitioner om at blive en CO2-fri by. København vil være verdens første CO2-neutrale hovedstad, og kombinere vækst, udvikling og øget livskvalitet med CO2-reduktioner. Det er klimaplanen som skal vise vejen frem – og vi kan hjælpe. I GSV kan vi hjælpe kunder med at indfri grønne ambitioner og mål og derved hjælpe Københavns Kommune med deres mål om at blive CO2-neutral i 2025.

Vi har nemlig købt emissionsfrie maskiner hjem og er med på den første emissionsfrie byggeplads her i indre by – udskiftning af kabler på Strøget i København. Maskinerne er fra Wacker Neuson og er pålidelige, brugervenlige og nemme at vedligeholde – dem har vi i GSV stoltheden af at kunne leje ud til vores kunder.

Disse miljørigtige maskiner er el- og batteridrevne og giver dermed kunder fordelen af bl.a. at kunne arbejde om natten og i bebyggede kvarterer, da maskinerne er lydsvage. Med en større og grønnere produktportefølje, er vi i GSV i stand til at hjælpe kunder med den grønne omstilling og dermed i fællesskab gøre Danmark grønnere.

Miljørigtige, lydsvage og effektive maskiner til dine byggeprojekter om natten og i byen.

Støjende og støvende bygge- og anlægsarbejde må foregå på hverdage mandag til fredag normalt mellem kl. 07.00 og 15.00. Når man kun må arbejde i et bestemt tidsrum grundet støj, så kan byggeprojekter tage længere tid om at blive udført. Men fordi vores nye maskiner fra Wacker Neuson er lydsvage, så kan vi spare kunder for tid, forkorte tidsplaner på byggeprojekter og dermed få projekterne udført endnu hurtigere end før.

Vi har tilføjet el- og batteridrevne dumpere, læssere, gravemaskiner og vibrationsmateriel til vores produktportefølje. Med disse emissionsfrie maskiner og materiel, er vi bedre udstyret til at hjælpe vores kunder på byggeprojekter og samtidigt være med til at gøre Danmark grønnere. En af disse kunder er Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, som har fået glæde af at leje vores nye emissionsfrie maskiner og materiel.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S er på en byggeplads i indre by og udskifter kabler for Københavns Kommune – til dette projekt har de lejet maskiner fra GSV.

Jeg synes det er helt fantastisk, at vi kan have et interview på en byggeplads, mens maskinerne er i gang. Vi bruger de emissionsfrie maskiner grundet den grønne omstilling, men også grundet støjproblemet her i København centrum. Da vi arbejder meget om natten, skal vi bruge lydsvage maskiner. Og disse emissionsfrie maskiner er nemlig lydsvage – derfor er vi meget imponeret.” – Frank Schou Kruse, Adm. Direktør, Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S.

Modsat en traditionel byggeplads er der ingen støjgener for de forbipasserende på denne byggeplads. Netop den støjfrie byggeplads er vigtig, da arbejdet foregår midt i København og ofte om natten. Med disse emissionsfrie og lydsvage maskiner, så kan vi servicere dig som kunde endnu bedre end før.