Forside  >  GSV  >  Organisation

Organisation

Flad organisation og god stemning
På trods af at vi indimellem har meget travlt, holder vi på at det skal være rart at være kunde – og ikke mindst at være ansat i GSV. Vi har en god tone og et godt humør. Måske skyldes denne gode stemning også vores flade organisation – alle ansatte er lige vigtige medspillere i forhold til frembringelsen af det optimale produkt. Hver underafdeling har sin spidskompetence som ikke kan undværes, og der sættes stor pris på den enkelte medarbejders arbejdsindsats.

Samlet se er vores specialister og vores viden dermed samlet i én stor organisation, så du som kunde kun behøver at henvende dig ét sted, hos GSV. Det kalder vi One-stop shop materieludlejning. Det sikrer din effektivitet, leveringssikkerhed og bedst mulig økonomi.

Vi er en landsdækkende virksomhed med afdelinger fordelt over hele landet, så vi altid er i nærheden af dig som kunde. I hver region har vi et kontaktpunkt for vores kunder, som kan sikre forbindelse til de rigtige afdelinger, de rigtige specialister og supportere, der kan hjælpe med løsningen af din opgave eller problemstilling. Både det planlagte og det akutte, idet vi tilbyder beredskab og service døgnet rundt.

Læs vores nyheder her og find vores pressekit her