LÆSSEMASKINER FRA 16 TON

Gummiged 22 T Booking

Varenr. 003-1022-9999
Dagsleje egenpris (ekskl. moms) Log ind og se din pris
Dagsleje listepris (ekskl. moms) 8.077,-
Forsikring Ifølge prisaftale

Beskrivelse

Længde (mm) 8240
Højde (mm) 3380
Vægt (kg) 21600
Læssehøjde (mm) 3760
Skovlkap. (m3) 3.8
Bredde (mm) 2870
Drivmiddel Diesel
LÆSSEMASKINER FRA 16 TON

Gummiged 22 T Booking

Volvo L120 gummihjulslæsser
Med gummihjulslæsseren Volvo L120 kan du flytte op til 12,5 ton kg eller 3,8 m3 ad gangen. Læsseren har en maksimal læssehøjde på 3,76 m og en driftsvægt på 19,5 ton. Den tilbyder derudover stor brændstofeffektivitet, så dit arbejde bliver mere miljøvenligt og økonomisk.
Førerhuset har godt udsyn og er udstyret med store bakspejle både ude og inde, så du har det bedste overblik, når du arbejder. Al information, du har brug for på kontrolpanelet, er placeret centralt i synsfeltet, så du har større komfort hele dagen.
Typiske arbejdsopgaver
Volvo L120 er god til opgaver, hvor du har brug for at flytte jord, grus, sten eller lignende i mængder op til 12,5 ton eller 3,8 m3 ad gangen. Læsseren er også god til at flytte f.eks. træstammer eller affald.
Hos os her i GSV kan du finde både pallegafler, skovle og meget andet tilbehør til Volvo L120, så den kan assistere dig bedst muligt i dit arbejde. 
Har du behov for en større læsser, kan du finde gummihjulslæssere i mange forskellige størrelser samt et stort udvalg af andet udstyr.
Hold øje med din læssemaskine i vores APP
Når du har lejet en gummihjulslæsser hos os, så vil du kunne finde den i vores APP på den byggeplads hvor materiellet du har lejet, er registreret. Har maskinen GPS så kan vi i APPen fortælle dig hvor maskinen står, hvornår den sidst har kørt mm. Er du i tvivl om nogle af maskinens specifikationer står de også i APPen. Er du færdig med læsseren så er det hurtigt og nemt at afmelde den.
Landsdækkende service
Vi har afdelinger i hele landet, hvilket gør det nemt for dig at finde en afdeling tæt på dig og dit projekt, og som samtidig sikrer at vi ikke skal så langt, hvis vi skal have udskiftet materiel som du har lejet. Så spilder vi ikke kostbar tid på dit projekt, da vi hurtigt kan servicere dig.