Forside  >  service  >  Projektstyring

Projektstyring

GSV giver dig den optimale løsning. Vi har vores egen projektorganisation, der beskæftiger sig med at finde optimale løsninger inden for de specifikke produktområder, men også i avancerede totalløsninger, hvor hele GSV's produktsortiment, knowhow og services kombineres til optimale løsninger for dig som kunde.


Vi er projektorienterede og rådgiver altid ud fra tidligere erfaringer med netop den type projekt, du sidder med - vi har prøvet det før, din sikkerhed for den optimale løsning!

Vores produktsortiment dækker alt fra stort til småt, men GSV´s største force er medarbejdernes viden og erfaring. Det gør det muligt at tilbyde optimalt tilpassede løsninger, der udelukkende tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov - alt relevant viden bliver inddraget fra vores side, og du kan udnytte vores store erfaring. GSV sikrer dig den bedst mulige indtjening på projektet.

I GSV vil vi gerne tilbyde et partnerskab, hvor vi ikke bare leverer en enkelt maskine til ét projekt, men hvor vi i fællesskab sammensætter en komplet pakke. Vi tilbyder muligheden for kun at skulle handle et sted og ikke skulle holde styr på flere leverandører med de ressourcer, det altid vil kræve. Hos os får du en optimeret totalløsning, hvor din leverandør optræder som din partner!
Den enkelte lift eller modul til et projekt kan du muligvis finde til en lavere pris et andet sted, men når man ser på GSV`s samlede pakke, bestående af produkt, rådgivning, viden og service, så er vores løsninger samlet set de billigste. Vi skaber overblik, så dit projekt får et optimalt forløb.

Service cases