Platforme til malerarbejde

Få den rette højde til dit malerarbejde med en GSV platform

Når du skal foretage malerarbejde i højden, kan du hos GSV leje arbejdsplatforme, der passer til lige præcis det behov, opgaven kræver. Med vores erfaring inden for arbejdsplatforme kan vi være med til at sikre, at du får den helt rigtige løsningen til malerprojektet.

Vi var de første i branchen som fik arbejdsplatforme fra Scanclimber, og det betyder, at vi tilbyder erfaring, ekspertise og vejledning af højeste kvalitet gennem hele processen – fra sparring om projektets omfang og behov, til montering og nedtagning af arbejdsplatformen.

Arbejdsplatformene giver mulighed for at foretage malerarbejde i højder på op til 150 meter og fås både som forankrede og fritstående løsninger. Derudover tilbydes der løsninger på hjul, så arbejdsplatformen kan køre sidelæns og derved lette arbejdet. Den ekstra fleksibilitet i de løsninger, der kan leveres gør, at arbejdet kan udføres så effektivt som muligt.

 

Få den rette vejledning

GSV har mange års erfaring med alle typer af virksomheder, der skal foretage forskellige arbejdsplatformsopgaver, så man kan stole på, at vi sammen kan finde den løsning, der passer kundens behov bedst. Derudover kan man altid være sikker på, at materiel fra GSV lever op til alle regler og retningslinjer. På den måde sørger vi for, at sikkerheden altid er i top på arbejdsplatformen.

Scanclimber, så hvad end du har lejet SC 5000, 6000 eller 8000 kan vi i GSV sørge for, at du får det ekstraudstyr med, som du har brug for.

Har du brug for at foretage tungere løft eller 360 graders bevægelighed har vi også topkraner med udlæg fra 2 til 6 m, og som kan løfte helt op til 1000 kg.

Hos GSV står vi klar til at rådgive dig om, hvad du har brug for til at løse dine opgaver, og så har vi helt styr på sikkerheden.