Arbejdsplatform - lej hos GSV

Minichassis

Et minichassis kræver væsentligt mindre plads

Hos GSV har vi en række tilbehør til vores arbejdsplatforme, der sikrer, at man som kunde altid kan få præcis den løsning, der passer til sine behov. Hvis man skal bruge en arbejdsplatform, men er udfordret på pladsen, kan et minichassis fra Scanclimber være det, man har brug for.

Scanclimbers minichassis, som kan lejes hos GSV, har fire justerbare støtteben og gør det muligt at opstille arbejdsplatformen på kun 1790 mm x 1591 mm, og samtidig med det, bliver belastningen også reduceret. Minichassiset er kompatibel med Scanclimbers enkeltmastede arbejdsplatforme SC 5000, 6000 og 8000, som alle kan lejes hos GSV.

Det betyder altså, at du kan arbejde i op til 150 meters højde, men med enorm fleksibilitet, i det et minichassis kræver væsentligt mindre plads.

Et minichassis er derfor ideel, hvis man arbejder inde i større byer eller trafikerede områder, hvor man skal være til så lidt gene som muligt i gadebilledet, men fortsat kun har brug for en enkeltmastet arbejdsplatform.

Hos GSV står vi altid klar med råd og vejledning, så hvis du er i tvivl om, hvilke løsninger og produkter du har brug for i forbindelse med din opgave, kan vi helt sikkert hjælpe, og du skal ikke bekymre dig om sikkerheden, den har vi også styr på.