Platforme til murerarbejde

Vores platforme dækker mureropgavens specifikke behov

Når der skal udføres murerarbejde i højden, er en arbejdsplatform fra Scanclimber den ideelle platform at gøre det fra. Hos GSV finder man et bredt udvalg, der med både enkelt- og dobbeltmastede løsninger kan passe til ethvert behov.

Arbejdsplatformene fås i løsninger, der kan løfte arbejdet op i hele 150 m højde. Har man i stedet brug for en bredere og mere fleksibel arbejdsflade, kan vi også hjælpe med det og den store fleksibilitet gælder også den maksimale løftekapacitet. Platformen flyttes nemt, der er også mulighed at montere murerkonsoller, således mandskabet får en korrekt arbejdsstilling og derved opnår stor fleksibilitet. Vi er leveringsdygtige i at finde den platformsløsning, der passer til mureropgavens specifikke behov.

 

Vi har også top- og sidekraner

Hos GSV har vi derudover et bredt sortiment af lifte og top- og sidekraner, der gør det nemt at løfte materialer op på arbejdsplatformen. Det er både godt ud fra et tidsmæssigt og arbejdsmiljømæssigt perspektiv. Arbejdsplatformene kan monteres fritstående, så murerarbejdet nemt kan færdiggøres inden arbejdsplatformen flyttes.

Vi har mange års erfaring med at finde den løsning, der passer den enkeltes behov, og hos GSV finder du derfor en række eksperter, du kan spare med, for at sikre den optimale løsning. Derudover sikrer vi selvfølgelig altid, at materiellet lever op til alle gældende regler og retningslinjer, og at der er styr på skilte og diagrammer, så det bliver nemt at holde overblik over arbejdsplatformen og dens kapacitet.