Platforme til tagsikring

Lav tagsikring med sikkerheden i orden

En arbejdsplatform fra Scanclimber kan bruges til et væld af forskellige opgaver. Lejer man den gennem GSV til tagopgaver, er man sikker på, at sikkerheden er i orden, og der er styr på alle nødvendige godkendelser.

Sortimentet af arbejdsplatforme gør, at man kan foretage tagarbejde i helt op til 150 meters højde, og GSV er derudover leveringsdygtige i trappetårne og sikring af gavlene med rækværker. Til arbejdsplatformene kan lejes ekstraudstyr som top- eller sidekraner, og vi sikrer derved, at der altid er en komplet løsning til rådighed, der passer til den enkelte kundes behov og projekt.

 

Vi hjælper med sikkerheden

Skal man foretage tagsikring fra en arbejdsplatform, er der en række forhold, der skal være opfyldte, og dem klarer vi. De erfarne montører sikrer, at arbejdsplatformen er opsat efter alle gældende regler, og at der altid er lovpligtig skiltning og diagrammer, der understøtter sikkerheden på arbejdsplatformen.

I GSV kommunikerer vi løbende med Arbejdstilsynet, og er der behov for at de inddrages i processen om at finde den optimale løsning, så bidrager vi gerne med sparring. Med en arbejdsplatform lejet gennem GSV er man altid sikker på, at alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger lever op til gældende regler og retningslinjer.