Platforme til montering af vinduer og altaner

Brug vores platforme til montering af vinduer og altaner

Hos GSV har vi et bredt udvalg af Scanclimber arbejdsplatforme, der gør det nemt at arbejde med montering af vinduer og altaner. Arbejdsplatformene fås i flere forskellige løsninger, både forankrede og fritstående, ligesom du med en dobbeltmastet løsning sikrer en bredere arbejdsflade og en større maksimal kapacitet. Skal du op i højden har vi arbejdsplatforme, der gør det muligt at arbejde i op til 150 meters højde.

Disse kvaliteter kommer sig til gode i arbejdet med montering af vinduer og altaner, hvor tungt materiel er en del af hverdagen. På arbejdsplatformene kan der også monteres både top- og sidekraner, der kan lette arbejdet med at transportere materiel, ligesom vi i GSV har et bredt udvalg af fx teleskoplifte og bomlæssere.

 

Vi har også vakuumsug

GSV kan også bidrage med vakuumsug til arbejde med glas, vinduer og døre. Vakuumsuget gør det muligt at håndtere materialer på op til 500 kg mens man befinder sig mange meter over jorden, og med garanti for at sikkerheden er i top.

Vores montører sikrer altid, at sikkerheden er i top og har erfaring med stort set alle typer af forankringer.  Derudover bidrager de med sparring for virksomheden, hvis de vurderer, at der er forhold, der gør at den indgåede løsning kan ændres og derved optimeres.