Platforme til facadearbejde

GSV arbejdsplatforme er den ideelle løsning

Scanclimbers arbejdsplatforme fra GSV er den ideelle løsning til facadearbejde hvad end det foregår i travle byzoner eller på områder med god plads til at brede sig. Vi tilbyder arbejdsplatforme der tillader facadearbejde i op til 150 m højde, eller som gør det muligt at have op til 8000 kg materiel på platformen ad gangen. Vi leverer i videst muligt omfang fritstående opstillinger, så du kan lukke facade fuld ud, inden arbejdsplatformen flyttes.

Når du skal foretage facadearbejde, kan vi bidrage med det, du har brug for, for at gøre arbejdet nemmere. Vi har et bredt udvalg af fx teleskoplæssere, bomlifte eller en klo til at håndtere de skrøbelige materialer. Alt dette sikrer, at projektet kan foregå så gnidningsfrit og effektivt som overhovedet muligt.

 

Vi kan skræddersy din platform

Vi har mange års erfaring i arbejdsplatforme fra Scanclimber, og kan derfor bidrage med råd og vejledning til at matche alle de behov, der eksisterer i forbindelse med facadearbejde, og derudover garanterer vi altid, at der er styr på sikkerheden.

Vores erfarne montører sørger for, at arbejdsplatformen bliver sat op og taget ned efter gældende regler, og man kan altid være sikker på, at materiellet er i perfekt stand, da det repareres på eget værksted, og modtager de lovpligtige eftersyn.

Hos GSV står vi klar til at bidrage til dine projekter, og sørger for altid at finde den løsning der passer til det facadearbejde, du skal foretage.