Værkstedschef til Odense

Bliv en del af GSV

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du bliver en værdsat faglig sparringspartner for vores kunder og dine kollegaer i en virksomhed, der stræber efter at give den mest personlige service i branchen?

Så er det måske dig, der skal være med til at forsyne landets virksomheder med entreprenørmaskiner ved have styr på alt det praktiske omkring planlægning, når vores maskiner repareres og serviceres på vores værksted eller af vores udekørende montører ude hos kunden.

Lyder det som noget for dig? Så læs videre her!

Et selvstændigt og alsidigt job med fokus på professionel service og vejledning

På værkstedet laver vi al slags servicering og vedligeholdelse, reparationer, årseftersyn, etc. på vores udlejningsmaskiner. Der er stor efterspørgsel på vores produkter, og derfor er der altid noget at lave.

Du bliver en del af vores værkstedsteam i Odense, hvor dit fokus vil være på ledelse af værkstedet, planlægning, indkøb af reservedele og samarbejde med eksterne leverandører. På selve værkstedet er der 3 mekanikere, 1 lærling samt 2 udekørende montører. Ens for os alle er, at vi interesserer os for mennesker og maskiner. Din opgave bliver bl.a.

 • Personaleledelse
 • Kundeskader – opkald til kunderne vedr. skade/fakturering
 • Fakturering af kundeskader
 • Godkendelse af købsfakturaer
 • Planlægning af årseftersyn
 • Fakturering
 • Forefaldende administrative opgaver

Du vil indgå i virksomhedens vagtplan for åbne- og lukkevagter. Arbejdstiderne er mandag – fredag mellem kl. 6.30-16.30. Hertil kommer vagttelefon, ca. hver 4. uge

Må vi byde dig indenfor på vores værksted?

Vi søger efter en kollega, der har erfaring med kundekontakt, er serviceminded og kvalitetsbevidst og er hjemmevant i at levere en god kundeoplevelse til kunder og kollegaer. Du har teknisk interesse og forståelse. Godt overblik og god ordenssans. En baggrund som mekaniker, vil være en fordel.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Kendskab til ledelse af værkstedspersonale eller kunne tænke sig at prøve kræfter med denne mulighed
 • Rutineret IT bruger, vi bruger Navision og Officepakken
 • Positiv holdspiller, som sætter godt humør og samarbejdet med kollegaer i højsædet
 • Skal kunne holde mange bolde i luften, da GSV er en udlejningsvirksomhed i rivende udvikling
 • Selvstændig og struktureret
 • Engageret og fleksibel
 • Har gyldigt kørekort og gerne truckcertifikat

Vi tilbyder:
En udviklende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Vi sørger for at du får en grundig oplæring og introduktion til jobbet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed. Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Lønnen er efter kvalifikationer og der er naturligvis pensionsordning tilknyttet. Desuden har vi en del personalegoder som bl.a. udvidet sundhedsforsikring, frugtordning og stor mulighed for personlig udvikling gennem interne og eksterne kurser.

Ordentlig oplæring og plads til udvikling

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere i GSV. Du bliver introduceret til hele teamet og får et onboarding forløb, som du selv er med til at strukturere, så det passer til dig. Samtidig får du god oplæring af dine rutinerede kolleger, som også står parat til at hjælpe og sparre på de enkelte opgaver. Vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Interesseret?
Er du parat til godt socialt samvær og udviklingsmuligheder? Så send os en ansøgning og CV via linket nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Værkstedschef, Vest, Bent Pedersen på tlf.: 5146 7626 eller Værkstedsdirektør, Michael Christensen på tlf. 6040 6504

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Læs mere om at arbejde hos os her.