Udlejningskonsulent til Aarhus

Bliv en del af GSV

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du bliver en værdsat sparringspartner for vores kunder i en virksomhed, der stræber efter at give den mest personlige service i branchen?

Så har du her muligheden for at arbejde med de helt store maskiner og sikre at vores større kunder altid har det materiel de skal bruge, når de store anlægsprojekter er i gang. Du skal primært udleje maskiner over 15 tons, herunder specielmaskiner samt tungt maskinel med fører (TMF).

Lyder det som noget for dig? Så læs videre her.

Et selvstændigt og alsidigt job med fokus på professionel service og vejledning

Du får dig daglige gang i vores afdeling i Århus, hvor du vil have et tæt samarbejde med udlejning, klargøring og værksted. Derudover vil du også have et tæt samarbejde med vores TMF afdeling i Kirke Hyllinge. Vi er et team med mange forskellige baggrunde. Ens for os alle er, at vi interesserer os for mennesker og maskiner.

”Vi er hver dag i løbende kontakt med vores kunder og gør vores bedste for at de får en professionel service, hver gang de lejer hos os. Der er stor efterspørgsel, så det går ofte stærkt i vores afdeling – men aldrig så stærkt, at vi ikke stadig har det godt sammen” fortæller Regionschef Allan H. Baatrup.

GSV er med til store og små byggeprojekter og din opgave er at sikre og vejlede til, at kunden får de rigtige maskiner til opgaven uanset hvilket projekt de skal i gang med om det er veje, broer, skinner eller noget helt andet. Variationen af maskiner er stor og der kommer hele tiden nye maskiner til. Det sikrer en stor alsidighed i opgaverne. De fleste dage vil du være på kontoret i Århus, nogle dage på besøg på en byggeplads, hvor du sikre den gode relation til kunden, at kunden har det rigtige materiel til deres nuværende opgave og til den næste opgave de skal på.

Vi arbejder digitalt, så du har altid et overblik over, hvad kunden har lejet hos og hvad der står ledigt, du kan tilbyde kunden. Det overblik giver vi også til vores kunder via vores GSV app.

Du håndterer forskelligartede administrative opgaver, såsom ordrebehandling, bestilling af transport og materiel, etc. og er med til at sikre, at vores systemer er opdateret når processer og forretningsgange efterleves. Sammen med salgsafdelingen vil du foretage opfølgende salg med udgangspunkt i afdelingen.

Må vi byde dig indenfor til en helt særlig stilling?
Vi leder efter en kollega, der har erfaring med kundeservice og er hjemmevant i at levere en god kundeoplevelse til kunder og kollegaer. Du skal have erfaring fra branchen gerne med entreprenørmaskiner over 15 tons. Du er løsningsorienteret og formår at sætte dig i kundens situation ved udlejningsforespørgsler samt evner at gennemskue uforudsete behov af entreprenørmateriel. Du går, som os, langt for at give vores kunder en god service, der sikrer, at vi fortsat har en høj kundetilfredshed.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er forhandlingsdygtig og har sans for godt købmandskab
  • Er god til at kommunikere både internt i GSV og med eksterne kunder
  • Er god til at holde flere bolde i luften og ikke så nemt mister overblikket
  • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og kan træffe hurtige beslutninger
  • Er rutineret bruger af diverse IT-systemer, gerne med erfaring med Business Central
  • Har gyldigt kørekort og gerne truckcertifikat

Ordentlig oplæring og plads til udvikling

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere i GSV. Du bliver introduceret til hele teamet og får et onboarding forløb, som du selv er med til at strukturere, så det passer til dig. Samtidig får du god oplæring af dine rutinerede kolleger, som også står parat til at hjælpe og sparre på de enkelte opgaver. Vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Interesseret?
Er du parat til godt socialt samvær og udviklingsmuligheder? Så send os en ansøgning og CV via linket nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt: Regionschef Allan Baatrup navn på tlf.: 4029 3989

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Læs mere om at arbejde hos os her.