Servicemedarbejder til Greve

Bliv en del af GSV

Er du natteravn og har flair for både mennesker og maskiner? Så tilbyder vi et job hvor du vil have en vigtig rolle i at få maskinerne ud til vores kunder på en effektiv måde, så vores høje kundeservice opretholdes og bliver endnu bedre om natten fra 22-06 søndag til torsdag

Lyder det som noget for dig? Så læs videre her.

Et selvstændigt og alsidigt job

Du bliver en del af vores afdeling i Greve, hvor vi er et team på 2 medarbejdere i pakkeriet om natten, men derudover er der et helt team af klargøringsmedarbejdere, der også arbejder om natten.

Vi servicerer, klargør og pakker maskinelt materiel til en lang række store og små entreprenørkunder. Der er stor efterspørgsel, så det går ofte stærkt i vores pakkeri – men aldrig så stærkt, at vi ikke stadig har det godt sammen,” fortæller Pak- og Klargøringschef, Greve, Brian Søndergaard Jensen.

Vi har mange forskellige maskiner igennem klargøring og pakning hver nat, alt fra håndværktøj og lifte til de helt store gravemaskiner, og der kommer hele tiden nye maskiner til. Det sikrer en stor alsidighed i opgaverne.

Vi arbejder digitalt, så dine opgaver er planlagt i vores servicesystemapp. Det er også her, du kan logge dine opgaver. Du får derfor en arbejdstelefon til at holde styr på din hverdag.

Kvalitetskontrol og kundehåndtering

Når materiel er klargjort til kundeudlejning, er du den, der har de sidste øjne på det, inden det skal ud til kunden. Du har derfor fokus på kvaliteten af dit arbejde og er god til at planlægge og strukturere løbende opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Pak og kontrol af maskiner inden de skal ud til kunden
  • Registrering i Navision/App
  • Hjælpe vores dygtige natchauffør godt afsted
  • Sikre at diverse processer overholdes
  • Holde orden i udleveringen
  • Tager imod de kunder, der kommer til Greve om natten

Ordentlig oplæring og plads til udvikling

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere i GSV. Du bliver introduceret til hele teamet og får et onboardingforløb, som du selv er med til at strukturere. Samtidig får du god oplæring af dine rutinerede kolleger, som også står parat til at hjælpe og sparre, selv efter, at oplæringen er overstået.

Når du er faldet godt på plads, har du fantastiske muligheder for at dygtiggøre dig. Hvis du har evnerne og ambitionen, så kan du få en masse nye udfordringer, og vi står gerne klar til at hjælpe din udvikling med træning og rådgivning igennem interne og eksterne kurser.

Må vi byde dig indenfor i vores Pakkeri-afdeling om natten?

Vi leder efter en kollega, der har sans for service og kvalitet. God kvalitet og service er ekstremt vigtigt for os – det er faktisk det, vi lever af. Derfor er det vigtigt, at du deler vores kvalitetsbevidsthed og servicegen, så vi sikrer tilfredse kunder – det gør det hele meget sjovere, både for dem og for os.

Du trives i bredt samarbejde og har altid ja-hatten på, også når der er travlt. Du er diplomatisk og god til at kommunikere, både med dine kolleger og med kunder, entreprenører og andre.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har god teknisk forståelse og flair for mekanik, motorer og maskiner
  • ikke er IT-forskrækket og nemt kan sætte dig ind i IT-systemer
  • har en håndværksmæssig baggrund – det vigtigste er dog din praktiske erfaring
  • har gyldigt kørekort, og meget gerne truckcertifikat.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Interesseret?

Er du parat til godt socialt samvær og udviklingsmuligheder? Så send os en ansøgning og et CV via linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til din kommende stilling eller afdeling, så er du meget velkommen til at kontakte Pak- og Klargøringschef, Brian Søndergaard Jensen på telefon: 30 73 31 21

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Læs mere om at arbejde hos os her.