Servicemedarbejder til Aarhus

Bliv en del af GSV

Til vores afdeling i Aarhus, søger vi en engageret og serviceminded medarbejder, som kan blive en del af vores Skur og modul-team i Brabrand. Du vil igennem arbejdsdagen indgå i klargøring og mindre reparationer af vores skure, moduler og letvogne.

Lyder det som noget for dig? Så læs videre her.

Et selvstændigt og alsidigt job

Du bliver en del af vores klargøringsafdeling i Modul Aarhus. Her er vi et team med mange forskellige uddannelsesbaggrunde.

”Vi servicerer, klargør og moduler og letvogne til en lang række store og små entreprenørkunder. Der er stor efterspørgsel, så det går ofte stærkt i vores klargøring – men aldrig så stærkt, at vi ikke stadig har det godt sammen,” fortæller Montageleder Flemming Køhler.

Vi har mange forskellige Moduler og Letvogne igennem klargøring hver dag, det sikrer en stor alsidighed i opgaverne. Opgaverne løses både ude og inde.

Vi arbejder digitalt, så dine opgaver er planlagt i vores servicesystemapp. Det er også her, du kan logge dine opgaver, tider og reparationer. Du får derfor en arbejdstelefon til at holde styr på din hverdag.

Kvalitetskontrol og kundehåndtering

Når materiel kommer ind efter at have været lejet ud, er du den, der sørger for, at det er i perfekt stand til næste udlejning. Det betyder, at du:

  • Klargøring og mindre reparationer af skure og moduler
  • Gennemgang, opgørelse og registrering af kundeskader og rengøring ved hjemkomst af materiel
  • Truckkørsel med stor truck, herunder flytning af moduler

Du vil plukke, pakke og udlevere det bestilte materiel samt servicere vores kunder, når de kommer ind i afdelingen for at hente og aflevere letvogne.

Ordentlig oplæring og plads til udvikling

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere i GSV. Du bliver introduceret til hele teamet og får et onboardingforløb, som du selv er med til at strukturere. Samtidig får du god oplæring af dine rutinerede kolleger, som også står parat til at hjælpe og sparre, selv efter, at oplæringen er overstået.

Når du er faldet godt på plads, har du fantastiske muligheder for at dygtiggøre dig. Hvis du har evnerne og ambitionen, så kan du få en masse nye udfordringer, og vi står gerne klar til at hjælpe din udvikling med træning og rådgivning igennem interne og eksterne kurser.

Må vi byde dig indenfor i vores klargøring?

Vi leder efter en kollega, der har sans for service og kvalitet. God kvalitet og service er ekstremt vigtigt for os – det er faktisk det, vi lever af. Derfor er det vigtigt, at du deler vores kvalitetsbevidsthed og servicegen, så vi sikrer tilfredse kunder – det gør det hele meget sjovere, både for dem og for os.

Du trives i bredt samarbejde og har altid ja-hatten på, også når der er travlt. Du er diplomatisk og god til at kommunikere, både med dine kolleger, leverandører og med kunder.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har en praktisk uddannelsesbaggrund, måske som elektriker, blikkenslager, murer, tømrer eller lignende – det vigtigste er din praktiske erfaring
  • har god teknisk forståelse og flair for mekanik, motorer og maskiner
  • ikke er IT-forskrækket og nemt kan sætte dig ind i IT-systemer
  • har gyldigt kørekort, og meget gerne truckcertifikat.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Interesseret?

Er du parat til godt socialt samvær og udviklingsmuligheder? Så send os en ansøgning og et CV via linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til din kommende stilling eller afdeling, så er du meget velkommen til at kontakte Montageleder Flemming Køhler +45 2968 4932 frem til og med uge 29. Herefter på mail: fko@gsv.dk

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Læs mere om at arbejde hos os her.