Salgskonsulent byggepladsstyring – Solution afdelingen

Bliv en del af GSV

Brænder du for at skabe og vedligeholde et professionelt kundenetværk, og ser du løsningsorienteret på kundernes udfordringer? Kan du holde mange bolde i luften, og styre din hverdag igennem kalenderstyring? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor tonen er meget uformel og tempoet er højt?

Vil du med på en vækst rejse hos Danmarks førende materieludlejer og byggepladsstyring? Så er det dig vi søger!  

Solution – en del af GSV

Solution udbyder ydelser som optimerer byggepladsentreprisen (etablering og drift), for specielt større byggesager frembragt ved kombinationen af GSV’s materiel og serviceydelser. For Solution er samarbejdet med rådgiver og bygherrer, samt byggepladsens drift i højsædet både hvad angår økonomi/processer og drift.

Solution er en forretning i vækst, og vi forventer at ekspandere endnu mere i fremtiden på de store projekter rundt om i Danmark.

Vil du være en del af vores Solution team?
Vi leder efter en kollega, der har erfaring indenfor projektbaseret salg.

Det vigtigste er, at du har lysten og evnen til at se muligheder der hvor andre ser begrænsninger. Dertil at du er fleksibel, møder folk med et smil på læben, og sidst men ikke mindst, god til at møde nye mennesker. Du vil gå langt for at give vores kunder en god service, der sikrer, at vi fortsat har en høj kundetilfredshed.

Stillingen

Du er ekstrovert og relations skabende og interesseret i at have dialog og sparring med rådgiver og bygherre inden projektet igangsættes. Du har derfor muligheden for at være med helt fra projekteringsfasen, og din rolle vil have en stor grad af sparring med vores kunder samt samarbejde på tværs af organisationen i hele GSV.
Det er vigtigt, at du er løsningsorienteret og har en kreativ og analytisk tilgang til opgaverne. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektsalg. Du vil referere til direktøren for Solution.

Direktør i forretningsudvikling Emil Vittrup: ”Det er vigtigt for mig, at vores Solution forretning bliver udvidet med de medarbejdere, der virkelig kan skabe stærke relationer, og være med til at sikre GSV den position, at vi altid vil være kundernes fortrukne samarbejdspartner”.

Din rolle og dit ansvar bliver blandt andet:

 • At kunne identificere og gennemgå større udbudsmaterialer
 • At udfærdige tilbud på større sager
 • At være opmærksom på inddragelse af andre afdelinger i GSV i forbindelse med krydssalg, da samarbejde på tværs giver de bedste løsninger
 • At være selvkørende og skabe struktur i hverdagen – hvor du vil komme til at arbejde selvstændigt
 • At se løsninger og muligheder med fokus på løsnings- og værdibaseret salg og service
 • At have stort fokus på sikkerhed ved at have en rådgivende og koordinerende rolle. Sikkerhed er en af kerneværdierne hos GSV og vores Kunder
 • Vi arbejder bl.a. efter AB 18, så det vil være en fordel, men ikke et krav hvis du har kendskab til disse betingelser

Som person er du dynamisk, og arbejder både med en personlig gennemslagskraft og har en ”partner” tankegang over for vores kunder og leverandører.

Du er vant til at arbejde i Microsoft Office og CRM-systemer, samt at arbejde med opfølgning på salgsrapporter. Du arbejder struktureret og sætter en ære i ikke at efterlade ”løse ender”.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Er forhandlingsvant i skrift og tale på dansk og engelsk
 • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og træffe rationelle og grundige beslutninger
 • Er rutineret bruger af IT-systemer, gerne med erfaring med Microsoft BC
 • Har gyldigt kørekort

Grundig oplæring og plads til udvikling

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere i GSV. Du bliver introduceret til hele teamet og får et onboarding forløb, som du selv er med til at strukturere, så det passer til dig. Samtidig får du god oplæring af dine hjælpsomme og gode kolleger, som også står parat til at hjælpe og sparre på de enkelte opgaver. Vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Interesseret?
Er du klar til at tage GSV Solution til nye højder? Så send os en ansøgning og CV via linket nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Direktør for Forretningsudvikling Emil Høpner Vittrup på tlf.: 5175 6868

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Læs mere om at arbejde hos os her.