Nye regioner i GSV

GSV deler landet op i tre regioner og forfremmer ny direktør fra egne rækker

Trods udfordrende år er der gang i den danske byggebranche, og de danske byggepladser er blevet flere. Derfor udvider GSV løbende for at kunne servicere kunder i hele Danmark. Tidligere har ledelsen af GSVs 23 lokationer på tværs af landet været delt op mellem Jylland/Fyn og Sjælland, men nu bliver Hovedstaden et selvstændigt driftsområde.

 Organisationsændringerne i GSV sker for at sikre en synlig ledelse på virksomhedens voksende antal lokationer. Sjælland står for cirka 20 procent af GSVs samlede omsætning og tæller Holbæk, Kalundborg, Næstved, og Rødby med 50 fastansatte på kontorerne. Den tidligere Regionsdirektør for Sjælland, Birger Hansen, får ansvaret for Hovedstaden, som blandt andet tæller Hillerød, København, Hedehusene og Greve super-site. Samtidig fortsætter Henrik Rasmussen i sin nuværende stilling som Regionsdirektør for Jylland/Fyn.

Emil Høpner Vittrup, der kommer fra en stilling som direktør for strategi og forretningsudvikling i GSV, bliver sat i spidsen for at drive Sjælland, som også indbefatter Lolland-Falster hvor GSVs tredje største afdeling ligger og leverer til Femernforbindelsen, som er Danmarks største byggeplads.

”Jeg har arbejdet på de interne linjer i GSV i snart seks år og kender hele forretningen indefra. Nu glæder jeg mig til at få hånden direkte på kogepladen ude i driften og være med til fortsat at servicere vores kunder lokalt,” siger Emil Høpner Vittrup, ny Regionsdirektør på Sjælland.