Motorbør EL 0,5 m3

Motorbør EL 0,5 m3 

Denne batteridrevne emissionsfrie motorbør HG Super Skub E-700 har en total vægt på 375 kg. Den måler 93 cm i højde, 203 cm i længden og 85 cm i bredden. Maskinen har fire hjul og er derved nem at dreje og manøvrere rundt med, hvilket er en stor fordel, særligt hvis du arbejder, hvor pladsen er trang. Maskinen er desuden udstyret med to drejehjul, som giver den en endnu bedre stabilitet.

En motorbør HG Super Skub E-700 har en lastkapacitet på 700 kg, kan indeholde 400 liter og har en lav læssehøjde på kun 93 cm.

Maskinen har et elektrisk hydraulisk system, som sikrer lydløs kørsel, hvilket vil sige, at motorbøren kan bruges både dag og nat, selv i tætbebyggede områder.

Batteriet er et Litium 125 Ah og kan lades op på kun 2 timer og har derefter en køretid på 8 timer.

Typiske arbejdsopgaver

En motorbør HG Super Skub E-700 kan bruges til en lang række af forskellige arbejdsopgaver i mange forskellige brancher. Den er især populær blandt anlægsgartnere, entreprenører, landmænd, murermestre og udlejningsfirmaer.

Hos os i GSV kan du foruden en motorbør leje arbejdsmaskiner såsom en gravemaskine, læssemaskiner og mange andre typer af maskiner.