Arbejdsplatform - lej hos GSV

Montør arbejdsplatform til Greve

Bliv en del af GSV

For at sikre den fortsatte fremdrift og servicering af vores flåde af hejs og arbejdsplatforme i Greve, søger vi en udekørende hejs & platformsmontør til vores afdeling i Greve.

Om jobbet:

Med base i vores afdeling i Greve, Hundigevej 85, 2670 Greve består arbejdet hovedsageligt i at opsætte, nedtage, servicere og reparere eksisterende hejs og arbejdsplatforme samt opsætninger on-site og på værkstedet. Herudover supporteres kollegaer på deres projekter.

Om dig:

  • Forventeligt en baggrund som mekaniker, elektromekaniker, smed eller lignende
  • Erfaring med montagearbejde, herunder kendskab til eller erfaring med at arbejde med el
  • Erfaring med service og reparation fra tidligere ansættelser
  • Kan og vil arbejde i højder
  • Kan arbejde selvstændigt og forstår, at du er afhængig af dig selv til at løse opgaven
  • Sætter sikkerheden højt
  • God fysisk form og et godt helbred
  • Har kørekort kategori B

Vi tilbyder:
En udviklende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed. GSV.

Lønnen er efter kvalifikationer og der er naturligvis pensionsordning tilknyttet. Desuden har vi en del personalegoder som bl.a. udvidet sundhedsforsikring, frugtordning og stor mulighed for personlig udvikling gennem interne og eksterne kurser.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi ser frem til at høre fra dig
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt montageleder, Kim Kofoed på tlf.: 30915968.

Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor.

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Læs mere om at arbejde hos os her.