Kvalitets- og miljø konsulent til Hedehusene

Bliv en del af GSV

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed, hvor sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed står højt på agendaen, så har GSV i Hedehusene, måske lige stillingen for dig!

Så er det måske dig, der skal være med til at sikre, at vi fortsat lever op til vores høje standarder for kvalitet og sikkerhed og bidrage til at vi opnår at blive ISO Miljøcertificeret.

Lyder det som noget for dig? Så læs videre her.

Et selvstændigt og alsidigt job med fokus på miljø og bæredygtighed

Du kommer til at arbejde bredt med sikkerhed og kvalitet og dit primære vil være med fokus på miljø og grøn omstilling af GSV. Du vil være med til at sikre, at vi opnår at blive ISO Miljøcertificeret. Samtidig vil du som en del af sikkerhedsteamet berøre mange forskellige projekter og arbejdsgange: Den ene dag kan du være på audit med vores lead auditor eller håndtere opgaver inden for miljø (CO2, målinger, KPI etc.) og den næste kan du lave procesopfølgning på kvalitetsbrister i værdikæden.

”Som Kvalitets- og miljøkonsulent bliver din hverdag varieret og din berøringsflade vil være stor på tværs af organisationen. Den rette indstilling er vigtigere end lang erfaring.”
fortæller Chef for Sikkerhed og Kvalitet, Kenny Bjerre Petersen

Du bliver en del af vores Kvalitet og Sikkerhedsteam med base i Hedehusene og opgaver i hele landet. Vi er i dag 2 i teamet, med dig bliver 3. Vores baggrunde er forskellige og din baggrund for at blive en succes kan være mange. Ens for os er, at vi interesserer os for mennesker, sikkerhed og miljø/bæredygtighed.

Du håndterer forskelligartede administrative opgaver som fx at udarbejde og vedligeholde procesbeskrivelser,

dokumentation inden for sikkerhed, kvalitet og miljø, behandling af afvigelser samt forebyggelse og forbedring. Du får dine egne ansvarsområder som du rapporterer på.

Hvem er du?
Vi leder efter en kollega, der har erfaring med projektansvar og gerne indenfor HSEQ samt har kendskab til miljøcertificering, ISO 14.000. Du forstår at samarbejde på alle niveauer i organisationen og som er vant til at have mange interessenter og formidle sin viden efter målgruppen og implementere nye tiltag. Du trives med en høj grad af frihed og involvering, er selvkørende og kan lide en hverdag med mange forskelligartede projekter. Du har en naturlig grundighed og samtidig et godt blik for helheden i dine opgaver. Du er som person positiv og tillidsskabende. Du har fokus på kvaliteten af dit arbejde og er god til at planlægge og strukturere dagens løbende opgaver. Det er desuden vigtigt, at du:

  • kan kommunikere skriftligt på både dansk og engelsk
  • besidder stærke IT-kundskaber, som minimum i Officepakken
  • har kørekort og hvis du har mulighed for at bruge egen bil i jobbet, er det en fordel

Ordentlig oplæring og plads til udvikling

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere i GSV. Du bliver introduceret til hele teamet og får et on-boarding forløb, som du selv er med til at strukturere, så det passer til dig. Samtidig får du god oplæring af dine rutinerede kolleger, som også står parat til at hjælpe og sparre på de enkelte opgaver. Vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

GSV er kendetegnet ved en flad organisation, hvor alle ansatte er vigtige medspillere i forhold til frembringelsen af det optimale produkt. Hver underafdeling har sine spidskompetencer, som ikke kan undværes, og vi sætter stor pris på den enkelte medarbejders arbejdsindsats og vilje til udvikling

Vores aspiration ”Mennesker før Maskiner” betyder, at vi arbejder målrettet med at sikre en solid sammenhængskraft på tværs af hele GSV med tilfredse og engagerede medarbejdere, der indfrier vore kunders behov.  Vi har løbende fokus på udvikling af vores dygtige medarbejdere via sidemandsoplæring, intern træning og eksterne kurser.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Interesseret?
Så send os en ansøgning og CV via linket nedenfor. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Chef for Sikkerhed og Kvalitet, Kenny Bjerre Petersen på tlf.: 2189 3809.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Læs mere om at arbejde hos os her.