Key Account Manager til Aarhus eller Greve

Bliv en del af GSV

Brænder du for at skabe og vedligeholde et professionelt kundenetværk og ser du løsningorienteret på kundernes udfordringer?  Kan du holde mange bolde i luften, og styre din hverdag igennem kalenderstyring? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor tonen er meget uformel og tempoet er højt? Så er det dig vi søger!  

Stillingen

Du bliver en del af vores KAM team, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med vores største kunder og du vil agere sparringspartner for vores kunder. Din opgave er at udvikle samarbejdet og drive account planen sammen med udvalgte nøglekunder og GSV organisationen.  Du får base i Århus med Jylland som dit område ELLER i Greve med Sjælland og øerne som område.

”Det er vigtigt for mig, at vores sælgere virkelig kan skabe stærke relationer og finde løsninger sammen med kunden og derved sikre GSV den position, at vi altid vil være kundernes fortrukne udlejningspartner.
Direktør Kommerciel Udvikling, Peter Fritzbøger

Din rolle bliver blandt andet:

 • Udvikling af VIP/KAM kunder på et strategisk niveau
 • Opdateret på nuværende og fremtidige projekter hos egen kundeportofølge
 • Accountplaner for VIP/KAM kunde samt relation og datadreven opfølgning
 • Identificere mulige partnerskaber med VIP/KAM kunder
 • Dokumentere kundedialog, opfølgning og udvikling i CRM
 • Pipelinemanagement
 • Drive innovative og digitale løsninger samt hjælpe kunden med at opnå ESG mål
 • Kampagner, Events etc. på landsplan

Vil du være en del af vores Salgsteam?
Vi leder efter en kollega, der har erfaring indenfor strategisk relations baseret salg og en stor interesse i at lære alle vores maskiner at kende. Du har erfaring med salg, account management og servicering af nøglekunder. Har du også erfaring fra byggebranchen, evt. materieludlejning, er det en klar fordel.

Du vedligeholder og udvider det gode samarbejde. Som person er du dynamisk og arbejder både med en personlig gennemslagskraft og en partner tankegang over for kunderne.

Du er fleksibel, møder folk med et smil på læben og sidst men ikke mindst, god til at møde nye mennesker og evner tværgående samarbejde imellem afdelinger. Du går, som os, langt for at give vores kunder en god service, der sikrer, at vi fortsat har en høj kundetilfredshed.

Din tilgang til opgaverne er løsningsorienteret og du formår altid at sætte dig ind i kundens situation. Du er serviceminded og har gode kommunikative evner, der kan formidle budskaber klart og tydeligt over for mange forskellige interessenter. Du er fleksibel, møder folk med et smil på læben og sidst men ikke mindst, god til at møde nye mennesker og evner tværgående samarbejde imellem afdelinger om den fælles bedste kundeoplevelse.

Du er vant til at arbejde i Microsoft Office og CRM-systemer, samt at arbejde med opfølgning på accountplaner. Du arbejder struktureret og er forhandlingsvant i skrift og tale på dansk og engelsk og sætter en ære i ikke at efterlade ”løse ender”.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Besidder en generel forretningsforståelse i forhold til GSVs kerneydelser
 • At du er forhandlingsdygtig og har sans for godt købmandskab
 • Godt kendskab til IT og digitale platforme og løsninger samt Officepakken og SuperOffice
 • Har gyldigt kørekort

Ordentlig oplæring og plads til udvikling

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere i GSV. Du bliver introduceret til hele teamet og får et onboarding forløb, som du selv er med til at strukturere, så det passer til dig. Samtidig får du god oplæring af dine rutinerede kolleger, som også står parat til at hjælpe og sparre på de enkelte opgaver. Vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Interesseret?
Er du parat til godt socialt samvær og udviklingsmuligheder? Så send os en ansøgning og CV via linket nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Direktør, Kommerciel Udvikling Peter Fritzbøger på tlf. 5196 5490

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Læs mere om at arbejde hos os her.