HSEQ-konsulent til Hedehusene

Bliv en del af GSV

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed, hvor sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed står højt på agendaen, så har GSV i Hedehusene, måske lige stillingen for dig.

Stillingen

Som HSEQ-konsulent vil du arbejde bredt med HSEQ, primært med fokus på miljø og grøn omstilling af GSV. Du vil være med til at drive projektet omkring ISO Miljøcertificering. Samtidig vil du som en del af sikkerhedsteamet berøre mange forskellige projekter og arbejdsgange; den ene dag kan du være på audit med vores lead auditor eller monitorere CO2 forbrug, og den næste kan du lave procesopfølgning på kvalitetsbrister i værdikæden.

Primære opgaver:

 • Monitorering af interne miljøforhold
 • Håndtere opgaver inden for miljø (CO2, målinger, KPI etc.)
 • Hjælpe GSV med at være ISO compliant
 • Generere dokumentation inden for sikkerhed, kvalitet og miljø
 • Administrative opgaver indenfor ovennævnte områder
 • Udarbejde og vedligeholde compliance materiale
 • Yde support til driften indenfor ovennævnte områder
 • Afvigelsesbehandling samt forebyggelse og forbedring
 • Fast rapportering og ansvarsområder

Hvem er du?
Du trives med en høj grad af frihed og involvering, er selvkørende og kan lide en hverdag med mange forskelligartede projekter. Du har en naturlig grundighed og samtidig et godt blik for helheden i dine opgaver. Du formår at inddrage relevante interessenter og kommunikere til aktuel målgruppe. Du er som person positiv og tillidsskabende. Du forstår at samarbejde på alle niveauer i organisationen og du er vant til at have mange interessenter og formidle din viden og implementere nye tiltag. Du har fokus på kvaliteten af dit arbejde og er god til at planlægge og strukturere dagens løbende opgaver. Det er desuden vigtigt, at du:

 • har kendskab til projektledelse indenfor HSEQ
 • har kendskab til miljøcertificering, ISO og evt. DRA vil være en fordel
 • kan kommunikere skriftligt på både Dansk og Engelsk
 • besidder stærke IT-kundskaber, som minimum i Officepakken
 • har kørekort og hvis du har mulighed for at bruge egen bil i jobbet, er det en fordel

Vi tilbyder:
En udviklende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Vi sikrer, at du får en grundig introduktion til GSV, vores systemer og de opgaver der ligger i jobbet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed. Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Lønnen er efter kvalifikationer og der er naturligvis pensionsordning tilknyttet. Desuden har vi en del personalegoder som bl.a. udvidet sundhedsforsikring, frugtordning og stor mulighed for personlig udvikling gennem interne og eksterne kurser.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Chef for Sikkerhed og Kvalitet, Kenny Bjerre Petersen på tlf.: 2189 3809.

Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende og lukker stillingen når vi har fundet den rette kandidat.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

G.S.V. Materialeudlejning A/S tilbyder

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi målrettet mod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker før maskiner.
Vi er drevet af at kunne levere den optimale løsning og hvordan vi i samspil med vores gode kunder kan levere den mest personlige service i branchen – både personligt og digitalt.

Mere om GSV

Velkommen til Danmarks største udlejningsvirksomhed

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede serviceløsninger.

Hos os får du en innovativ samarbejdspartner, og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Vi er klar over, hvordan byggeindustrien påvirker miljøet og det er vores fælles ansvar at finde miljøvenlige løsninger til fremtiden.

Mennesker før maskiner

Maskiner og materiel kan alle købe – det er mennesker og relationer, der gør forskellen. Mennesker, der knokler for hele tiden at gøre det bedre – det er GSV. Partnerskaber og langsigtede relationer med kunder og leverandører – det er GSV. Materiel af høj kvalitet certificeret efter de højeste standarder og tilgængeligt 24/7 i hele Danmark – det er GSV.

Vi tror på, at dedikerede medarbejdere, der har det godt, leverer det, der gør forskellen for vores kunder. Og fordi vi i GSV bare godt kan lide mennesker.

En moderne virksomhed med gamle dyder

GSV er kendetegnet ved en flad organisation, hvor alle ansatte er lige vigtige medspillere i forhold til frembringelsen af det optimale produkt. Hver underafdeling har sin spidskompetence, som ikke kan undværes, og der sættes stor pris på den enkelte medarbejders arbejdsindsats.

Vi påtager os gerne ansvaret for at påvirke udviklingen af det miljøvenlige materiel til vores kunder, og investerer i at have en bred portefølje af hybrid, el- og batteridrevne maskiner, mens vi stadig arbejder hårdt på at få vores maskinpark endnu mere miljøvenlige, til gavn for vores kunder.