Ny tribune-sponsor på Brøndby Stadion

Når Brøndby Stadion 1. marts lægger græs til årets første kamp i 2020, bliver det med et nyt tribunenavn. Øst-tribunen skifter nemlig navn til GSV-tribunen, og det kommer den til at hedde de kommende år.

Danmarks største udlejer til byggebranchen GSV flytter ind på Øst-tribunen på Brøndby stadion med budskabet til fans og spillere om, at:  ”Sammen er vi stærkere”. Ifølge Dan O. Vorsholt, administrerende direktør i GSV, symboliserer den nye tribune fælles værdier og et stærkt partnerskab med Brøndby IF:

”De værdier, vi har i GSV, bliver også afspejlet i de relationer, vi har til både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, og derfor pryder vi langsiden med mottoet; ’Sammen er vi stærkere.’ Det, synes vi, passer godt i fodboldens verden og særligt i Brøndby IF, hvor det afspejler den stærke teamånd, som vi deler i GSV.

Sponsoratet er en udvidelse af GSV’s mangeårige engagement i klubben, og et stærkere engagement i netop Brøndby passer godt til Danmarks største materieludlejer.

”I GSV er vores mantra ’Mennesker før maskiner,’ og det understøtter det fællesskab og den kultur, vi lever efter som virksomhed – og det gør man også i Brøndby” siger Dan O. Vorsholt.

På søndag kan den nye GSV-tribune tages i brug for første gang. Navneskiftet på den nye tribune og de tilhørende indgange blev udført i starten af februar, og fans og spillere vil derfor fremover få lidt mere GSV-grønt til det ellers blå-gule stadion.

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver.

Er I klar til den GSV-grønne stadionbølge?

Fakta: Om GSV

GSV Materieludlejning A/S har materiel til alle bygge-og anlægsopgaver. Fra småt håndværktøj til de helt store maskiner der er med når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. GSV har afdelinger i hele landet, men hovedsæde i Hedehusene.