GSV sælger Pavillon

GSV efter frasalg: Vi styrker kerneforretningen

Danmarks største udlejningsvirksomhed til bygge- og anlægsbranchen, GSV, skærper fokus og sælger sin stillads- og pavillonforretning fra til Solrød Stilladser og Temporary Space Nordics. Fremover skal der fokuseres på kerneforretningen inden for udlejning af materiel til bygge- og anlægsbranchen.

Det er to velfungerende og profitable forretningsenheder, GSV nu tager afsked med. Salget sker som led i en strategi om at koncentrere fokus yderligere på kerneforretningen inden for udlejning af materiel til bygge-og anlægsbranchen:

”Det er en strategisk beslutning, at stillads og pavilloner ikke er en del af den service, vi vil være markedsledende på i fremtiden. Vores kernekunde gruppe ligger et andet sted, og der er i dag meget lidt synergi mellem de frasolgte forretningsområder og vores egentlige kerneforretning. Vi er glade for at vores medarbejdere nu kommer til at indgå i virksomheder, der er 100% fokuserede på henholdsvis stillads og pavillon. Vi skaber således mulighederne for, at de kan udvikle og forløse det forretningsmæssige potentiale yderligere, siger Dan O. Vorsholt, CEO i GSV.

Skærpet fokus

I forhold til frasalget af pavillonforretningen er det et voksende forretningsområde, som kræver en fokuseret ejer, der kan indfri vækstpotentialet, som er stort i Danmark.

”Det kræver et specialiseret forretningsfokus at indfri det fulde potentiale, hvor pavillonforretningen er voksende både i Danmark og i resten af Norden. Men i dag har vi ganske enkelt meget få kunder fra det kundesegment, som går igen i vores kerneforretning. Derfor vælger vi at skærpe vores eget fokus, når vi taler udlejning til bygge og anlægsbranchen,”siger Dan O. Vorsholt.

Salget til Temporary Space Nordics er betinget af godkendelse hos konkurrencemyndighederne og begge parter forventer at få godkendt og ”lukket handlen” i slutningen af året. Frasalget giver GSV et stærkere strategisk fokus og mulighed for at investere yderligere i virksomhedens ambitiøse vækststrategi. En strategi, som de seneste år er styrket markant gennem investeringer i nyt materiel, strategiske opkøb af konkurrenter og øget digitalisering.

”Vi har de seneste år fulgt en ambitiøs plan, som har rykket os tættere på vores kunder. Vi skaber partnerskaber ude på byggepladserne og driver samtidig en positiv udvikling gennem investeringer i bæredygtigt materiel. Frasalget handler i korte træk om, at vi fokuserer helt ind på det, der giver mest værdi for vores kunder i dag og i fremtiden, siger Dan O. Vorsholt.

Ikke flere frasalg

GSV vil stadigvæk tilbyde letvogne, rullestilladser, moduler og container til byggepladser, ligesom at virksomhedens egen modul-fabrik i Vamdrup vil fortsætte. Med frasalget af de to forretningsområder har GSV nu den ønskede organisatoriske form.

”Vi sælger ikke mere fra. Til gengæld forventer vi flere investeringer i vores nuværende forretning, hvor vi sammen med vores kunder vil drive en positiv udvikling og investere i bæredygtige byggepladser og materiel,” slutter Dan O. Vorsholt.