GSV udgiver sin første ESG-rapport

En mere klimavenlig fremtid stiller krav til os alle. I GSV vil vi gerne bidrage til en positiv udvikling, og vi er stolte over at præsentere vores første ESG-rapport. I rapporten stiller vi skarpt på vores mål og ambitioner samt alle de tiltag, der hver dag sikrer fokus på den grønne omstilling, sikrer, at vi er den bedst mulige arbejdsplads for alle vores medarbejdere og understøtter, at vi bedriver korrekt ledelse. Ambitionerne er høje og vi er ikke i mål, men vi er godt på vej.  

 

I ESG-rapporten kan du blandt andet læse mere om, hvordan vi arbejder med at begrænse udledningen af CO2. Hvilke tiltag vi har iværksat for at nedsætte antallet af ulykker blandt vores medarbejdere.

 

I GSV handler det om mennesker før maskiner, og derfor er der også en række medarbejdere som giver deres historier i rapporten. For uden vores medarbejderes opbakning, kan vi ikke lykkes med at omstille GSV til at blive mere klimavenlig.  

 

I rapporten dokumenterer vi vores CO2-udledning og fremlægger strategien for at nedbringe udledningen. Vi forpligter os på en række konkrete målsætninger for de kommende år, så vi fremadrettet arbejder endnu mere systematisk med at udvikle GSV med fokus på miljø, social ansvarlighed og ledelse.