Gense eller oplev dagen Fremtidens Byggeri

Fremtidens Byggeri var en fantastisk dag, hvor branchen gik sammen og for alvor satte den grønne omstilling på dagsordenen.

Vi håber, du fik ny viden og inspiration til en grønnere fremtid ved, at høre foredrag fra vores spændende oplægsholdere: Søren Pape Poulsen, Lars Sandahl, Jens Holmboe, Ingrid Reumert, Karsten John Hjarsø og Peter Lund Madsen.

Vi er rigtig glade for, at vores samarbejdspartnere viste branchens nyeste og grønneste maskiner: Scantruck A/S, WIRTGEN GROUP, Ejner Hessel A/S, AL-LIFT, Volvo Entreprenørmaskiner, Henrik A. Fog A/S, Toyota Material Handling Danmark, Stemas , Erenfred Pedersen A/S og HD Lab.

Hvis vi skal skabe en grønnere bygge- og anlægsbranche, skal vi øge digitaliseringen i byggebranchen, skabe en solid el-infrastruktur på byggepladsen, og så skal der flere grønne udbud i det offentlige. Det var hovedbudskaberne fra GSV’s CEO, Dan O. Vorsholt.

I alt var 370 repræsentanter fra den danske bygge- og anlægsbranche mødt op med et fælles mål til Fremtidens Byggeri: Det skal være slut med at være en af landets største syndere i den samlede CO2-udledning.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Fremtidens Byggeri 2023.

Vil du opleve dagen igen eller gense PowerPoint, så klik ind på vores hjemmeside fremtidensbyggeri.dk

Fremtidens Byggeri 2021