Financial Controller til Hedehusene

Bliv en del af GSV

Har du nogle års erfaring og vil du være en del af et velfungerende Financial Controlling team i en international virksomhed, så har GSV i Hedehusene, Baldersbuen 5, 2640 Hedehusene måske lige stillingen for dig.

Stillingen

Som Financial Controller i GSV, vil du indgå i et team med 1 anden Financial Controller samt 1 regnskabschef som refererer til Finansdirektøren.

Du skal have øje for optimering af arbejdsprocesser og ønsket om at digitalisere alt hvad der kan digitaliseres. Vi er på vej, men ønsker at komme endnu længere. Du skal derfor have blik for nye tiltag, samt sparring med de andre kollegaer i teamet, så I sammen bliver en succes på rejsen.

Primære opgaver:

 • Deltage i månedsrapportering
 • Deltage i udarbejdelse af årsregnskab
 • Deltage i styring af anlægskartotek
 • Løbende afstemninger
 • Løbende periodisering og hensættelser
 • Sikre korrekt bogføring
 • Optimering af processer
 • Ad hoc opgaver

Hvem er du?
Du trives med en høj grad af frihed og involvering, er selvkørende og kan lide en hverdag med mange forskelligartede projekter. Du har et par års erfaring som Financial Controller, gerne fra en international virksomhed og ønsker at udvikle dig endnu mere. Du har fokus på kvaliteten af dit arbejde og er god til at planlægge og strukturere dagens løbende opgaver. Følgende er desuden vigtigt:

 • Du er systemstærk
 • Du skal kunne analysere og se sammenhængen af data
 • Super bruger på Excel
 • Kan lide at arbejde selvstændigt
 • Kan kommunikere skriftligt på både Dansk og Engelsk
 • Ingen berøringsangst med nye opgaver
 • Det vil ligeledes være en fordel hvis du har erfaring med Qlikview og Navision, men ikke et must

Vi tilbyder:
En udviklende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed. Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Lønnen er efter kvalifikationer og der er naturligvis pensionsordning tilknyttet. Desuden har vi en del personalegoder som bl.a. udvidet sundhedsforsikring, frugtordning og stor mulighed for personlig udvikling gennem interne og eksterne kurser samt videreuddannelse inden for eget område.

Om GSV
GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker før maskiner.
Vi er drevet af at kunne levere den optimale løsning, og hvordan vi i samspil med vores gode kunder kan levere den mest personlige service i branchen – både personligt og digitalt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi ser frem til at høre fra dig
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Finansdirektør, Kenneth Retbøll-Bauer på tlf.: 2114 0496.

Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende og lukker stillingen når vi har fundet den rette kandidat.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Læs mere om at arbejde hos os her.