Emissionsfrie maskiner er fremtiden – den fremtid er vi en del af

Emissionsfrie maskiner er fremtiden

Med emissionsfrie maskiner og materiel fra Wacker Neuson, har vi i GSV fået glæden af at kunne hjælpe en af vores største kunder, NCC, med at gøre deres byggeprojekter grønnere – bl.a. et projekt hvor kabler og fortove blev renoveret i København.

”Jeg mener at emissionsfrie maskiner og materiel er fremtiden. Fordelen ved dem er at de er lydsvage og dermed gør det daglige arbejde nemmere for kollegaer. Der er mange fordele for alle ved brug af emissionsfrie maskiner og materiel. Det er også fedt at kunne komme hjem fra arbejdet og sige at man har gjort noget godt for miljøet.” – Kim Thomsen, Områdedirektør, NCC Danmark A/S.

Disse maskiner er det optimale valg til byggeprojekter i byen, fordi de er miljørigtige og lydsvage, og giver kunder fordelen af:

  • Muligheden for at arbejde alle tider på døgnet grundet minimalt støj og kan dermed effektivisere processen og forkorte tidsplanen.
  • Innovative maskiner som er pålidelige, nemme at vedligeholde, og brugervenlige.
  • En unik kombination af nøgleordene emissionsfri, lydsvagt og effektiv, da de blot kræver en opladning til en hel arbejdsdag.

Tænk at du efter en arbejdsdag kan sige, at du har bidraget til et grønnere miljø.

Effektivt og miljørigtigt – det er GSV.