Stor hæder fra udlejningsbranchen

Dan Vorsholt kåret som "Årets navn"

Det var med et kæmpe smil på læben, at CEO Dan O. Vorsholt i går modtog prisen som årets navn indenfor udlejningsbranchen fra European Rental Association (ERA).

Dan blev kåret til årets navn, fordi han har formået at konsolidere det danske udlejningsmarked og har formået igennem flere år, at levere stabile og gode resultater.

Begrundelse lød sådan her fra ERA:

Som CEO for GSV har han stået i spidsen for udviklingen af en enestående dansk markedsleder i udlejningsbranchen. Senest med opkøbet af Ramirents danske aktiviteter i december 2018, som cementerede GSV som en virksomhed man må regne med også i europæisk perspektiv.

Altid med kunden i centrum og med fokus på de menneskelige værdier.

Og som Dan sagde i talen: ’’Dette kan kun lade sig gøre med de allerbedste kollegaer i hele GSV – Tusind tak for jeres altid super indsats, og for at servicere vores fantastiske kunder’’

Så i dag har vi hænderne højt over hovedet, og glæder os over Dans super seje præstation!

ERA

Prisen blev uddelt ved European Rental Associations Convention 2019, som er et stort event for alle Europæiske udlejere. Her samles udlejere fra hele Europa i to dage til faglig snak, indblik i markedet og prisuddelinger.

ERA er den europæiske brancheorganisation som arbejder på tværs af landegrænserne i Europe for at udbrede udlejningskonceptet og derigennem bidrage til fortsat vækst i udlejningsbranchen.

Flere nyheder?

Læs vores andre nyheder.