Chauffør til Vejle

Bliv en del af GSV

Som chauffør hos Danmarks førende materieludlejer leverer og henter du entreprenørmateriel hos vores kunder. Du bliver en del af vores Logistik team, Vest med 15 chauffører og 3 logistikassistenter. Din base bliver i vores afdeling i Vejle, hvor du dagligt har et tæt samarbejde med dine kolleger i udlejning og klargøring.

Vi arbejder digitalt. Dine ture er planlagt i vores transportapp. Det er også her, du dokumenterer udførte transporter samt gemmer billede dokumentation.

Vi leder efter en kollega, som kan spille ind i vores gode samarbejde – som er hjælpsom, og som kommer med intentionen om at gøre vores kunder glade. Det er det, vi lever af. Vi forestiller os, at du:

  • Minimum Kørekort C/E
  • ADR bevis en fordel, men ikke et krav
  • Gyldigt EU efteruddannelsesbevis til lastbil
  • Gyldigt førerkort
  • Taler og skriver dansk

Vi tilbyder:
En hverdag med en bred kontaktflade og mange spændende opgaver, hver dag. Vi har et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed. Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Lønnen er efter kvalifikationer og der er naturligvis pensionsordning tilknyttet. Desuden har vi en del personalegoder som bl.a. udvidet sundhedsforsikring, frugtordning og stor mulighed for personlig udvikling gennem interne og eksterne kurser.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Interesseret?

Er du parat til godt socialt samvær og udviklingsmuligheder? Så send os en ansøgning og et CV via linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til din kommende stilling eller afdeling, så er du meget velkommen til at kontakte Logistikchef Vest, Vest Rolf Dam på tlf.: 4042 6606

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Læs mere om at arbejde hos os her.