Afdelingschef i Holbæk

Bliv en del af GSV

Brænder du for at levere en god og fleksibel service til kunder? Er du god til at lede i en forandringsproces og sikre medarbejdertilfredsheden? Vil du være med til at levere kundetilpassede løsninger i høj kvalitet, i en moderne virksomhed som altid forsøger at være på forkant med udviklingen? Har du fokus på at udvikle medarbejdere og samtidig sikre forretningsmæssige resultater? Så er jobbet hos G.S.V. Materieludlejning måske noget for dig.

Et selvstændigt og alsidigt job

Som afdelingschef i Holbæk bliver du omdrejningspunkt for alle vores lokale kunder og du får ansvaret for 15 dedikerede og engagerede medarbejdere på dit hold. I samspil med medarbejderne skal du drive og udvikle afdelingen i Holbæk. Du vil fremstå som afdelingslederen med styr på sin afdeling og et så godt ry hos kunderne at de vælger G.S.V. Materieludlejning A/S som samarbejdspartner. Det bliver dit ansvar, at afdelingen til enhver tid leverer en god og fleksibel service til virksomhedens kunder, sikre effektivitet og fremmer det interne samarbejde – således at afdelingen bidrager til en positiv udvikling i virksomheden og der fortsat er høj kunde- og medarbejdertilfredshed. Du indgår i en dynamisk ledergruppe hvor vi vægter samarbejde højt og lykkes som hold, og du vil opleve en høj grad af selvbestemmelse og korte beslutningsgange.

”Som afdelingsleder i GSV har du et stærkt kommercielt fokus og sammen med salg og dit team af udlejningskonsulenter, sikre du udviklingen af de lokale kunder i dit område” fortæller Regionsdirektør Emil Vittrup

Du vil være ansvarlig for den daglige drift og planlægning i afdelingen, således at afdelingen til en hver tid er funktionsdygtig og de aftalte budgetter nås. Et særligt fokusområde er at sikre, at de rette sikkerheds- og arbejdsprocedurer efterleves i henhold til vores kvalitetsledelsessystem.
Du vil blive hjulpet til succes af dine lederkollegaer og støttefunktioner til driften.

Opgaver der overordnet hører til stillingen:

  • At løfte en succes til nye højder, og derfor vil udvikling være et nøgleord
  • Opsøgende salg og udvikling af lokale kunder
  • Kundebetjening i salg og service, logistik, ordrebehandling
  • Daglig ledelse af teamet, trivselssamtaler, bemandingsplanlægning mm.
  • Driftsansvar og opgavefordeling
  • Budgetansvar inkl. indhentning af div. godkendelser
  • Fakturering, lagerstyring og kontering

Vil du være leder i GSV?

Vi søger en lederkollega med kendskab til branchen; enten til udlejning eller til bygge – og anlægsbranchen i øvrigt. Det er en fordel hvis du har erfaring med ledelse. Det vigtigste er at du har et godt hoved skruet på, og masser af lyst og gå-på-mod. Du skal være motiveret af udsigten til at drifte og udvikle din egen butik. Du er ferm til at sætte dig ind i nye arbejdsgange og systemer, og du evner motivere dine medarbejdere både på de daglige driftsopgaver og de kommercielle opgaver. Du er autentisk og troværdig, og du tager ansvar og går forrest når der skal skabes forandringer.

Vi tilbyder:
En udviklende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Du vil opleve at du får en meget grundig oplæring og at arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor der opfordres til initiativ og selvstændighed. Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

For den rette profil tilbyder vi en attraktiv lønpakke med løn efter kvalifikationer, firmabil, pensionsordning og privat sundhedsforsikring. Desuden har vi en del personalegoder og gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Interesseret?
Kan du se dig selv i denne stillingsbeskrivelse? Så send en ansøgning via linket forneden. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi inviterer til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Regionsdirektør Emil Vittrup på tlf.: 5175 6868.

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.

Læs mere om at arbejde hos os her.