Corona information

Status torsdag den 12. marts

I GSV håber vi at du/I passer godt på jer selv og hinanden i denne tid!

Vi har for den næste tid igangsat en beredskabsplan i alle vores afdelinger, der sikrer, at vi kan opretholde leveringer til vores kunder og samtidig begrænser smittespredning.

Vi følger naturligvis retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen og Statsministeriet og bakker op om regeringens isoleringsstrategi for at begrænse smittespredningen. Derfor arbejder dem som kan, hjemmefra i GSV og er fuldt tilgængelige på mail, telefon og virtuelle møder.

COVID-19 udviklingen går desværre hurtigt lige nu og det offentlige er lukket ned i 14 dage, for at begrænse smitten. I GSV vil vi støtte op om dem der holder hjulene i gang og vi holder åbent i alle afdelinger dog er åbningstiderne lettere reduceret. I kan se dem under afdelingernes åbningstider.

Vi opfordrer vores kunder til at benytte vores GSV App (kan downloades i App store og på Google Play) og vores nye hjemmeside www.gsv.dk, til at bestille og afmelde materiel, da bemandingen i vores afdelinger og på telefonerne kan være begrænset (i et forsøg på at begrænse smittespredning).

Vi gør alt for at opretholde aktiviteterne i branchen og sikre leveringer til vores kunder. Onsdag aften sagde rigspolitichef Thorkild Fogde: ”Vi skal tage det alvorligt, men vi skal også tage det roligt.” Lad os følge det råd og komme styrket videre – sammen.

Med venlig hilsen
Dan O. Vorsholt