Forside  >  Studiebolig

Studiebolig

Gode nyheder fra Erhvervsministeriet og Dansk Byggeri om udviklingen af muligheden i planloven for flytbare, midlertidige boliger. Den nye planlov kan være med til at sikre tag over hovedet til studerende. GSV har udviklet, produceret og  leveret midlertidige boligkoncepter og pavillonløsninger gennem mange år, og vi har fornyligt styrket vores kompetencer endnu yderligere sammen med Bilsby, som nu er del af GSV familien.

Studieboliger fra GSV
I GSV har vi 40 års erfaring med midlertidige, flytbare boliger i form af containere, moduler og pavilloner til blandt andet den offentlige sektor, og vores produktprogram giver flest individuelle løsningsmuligheder i branchen. Hos GSV lægger vi vægt på at kunne levere midlertidige løsninger til feks. de danske kommuner, der opfylder de unikke krav, som eksempelvis en børnehave, et plejehjem, en skole eller en studiebolig stiller. Alle krav fra Bygningsreglementet BR10, BR15, energiklasse 1 og brandmyndigheder kan vi opfylde til punkt og prikke. For os er det naturligt, at alle myndighedskrav indfries med hensyn til sikkerhed, miljø og kvalitet.

Et behageligt arbejdsmiljø
Det er vigtigt for arbejdsglæden og effektiviteten i det daglige, at indeklimaet i vores lokaler er helt i top. GSVs midlertidige løsninger består af træ, der er et CO² neutralt byggemateriale, ligesom ventilation med varmegenvinding, akustiklofter og dobbeltisolerede vægge er med til at garantere for et ordentligt indeklima og optimale lydforhold. Det er ofte de små ting, der gør den store forskel.

Hvad enten det gælder leje eller køb lægger vi vægt på, at netop dine behov og ønsker imødekommes med den mest optimale løsning.

Vores studieboliger er en oplagt løsning for feks. boligorganisationer, boligforeninger, boligselskaber, uddannelsesinstitutioner og erhvervsudviklingsorganisationer. Vi kan desværre ikke hjælpe boligsøgende studerende direkte.

Kontakt GSV på telefon 70 12 13 15 eller skriv os en e-mail på info@gsv.dk

>> Se mere om vores midlertidige boliger