Forside  >  nyheder  >  Stærkt samarbejde mellem GSV og Hilti

Stærkt samarbejde mellem GSV og Hilti

GSV har indgået et strategisk samarbejde med Hilti, så en stor del af flåden af håndværktøj løbende skiftes ud med Hiltis kvalitetsværktøj.


GSV’s kunder ønsker kvalitets håndværktøj, og derfor skifter udlejningsfirmaet løbende næsten alt håndværktøj til Hiltis robuste kvalitetsværktøj 

Det er ikke alene GSV’s erfaring, men kunderne er også blevet spurgt. De vil helst have effektivt håndværktøj fra Hilti, når de lejer hos GSV Materieludlejning A/S. Derfor har GSV indgået et strategisk samarbejde med Hilti, så en stor del af flåden af håndværktøj løbende skiftes ud med Hiltis kvalitetsværktøj.

Det er planen, at næsten hele beholdningen af håndværktøj skiftes til Hilti, og det strategiske samarbejde indebærer, at GSV’s medarbejdere i materielafdelingerne får nyeste viden om produkterne og løbende uddannelse, så kunderne kan få den bedst mulige service og rådgivning med valg af værktøj, tilbehør, introduktion til værktøjernes funktion, dagligdags servicering og andet, der holder kundernes effektivitet høj.

– Hilti er valgt, primært fordi kunderne ønsker Hilti, fordi det er vores erfaring at det er god kvalitet og fordi Hilti underviser vore medarbejdere, så de bliver klædt på til at møde kunderne. Jeg har besøgt fabrikken, og de bruger ekstremt mange ressourcer på at udvikle værktøj, som kombinerer høj produktivitet og stor driftssikkerhed med det bedst mulige arbejdsmiljø. Vi har lavet en prisstruktur, så det bedre kan betale sig at langtidsleje håndværktøj. Dermed undgår kunderne besværet med at aflevere og hente værktøj, som de bruger jævnligt, siger Birger Hansen.
På billedet ses medarbejdere i Brabrand, som bliver undervist af Hilti

Carsten Vissing, Rental Manager for Hilti i Danmark oplever, at Hilti med aftalen kommer endnu tættere på kunderne.

– Vi betragter det som et strategisk samarbejde. GSV har været meget åbne og lydhøre, hvilket har givet os mulighed for at bidrage til en konstruktiv dialog. Vi kommer tæt på hinanden, og GSV og deres kunders tilbagemeldinger kommer direkte til Hiltis udviklingsafdeling, siger Carsten Vissing.

Hilti i Danmark er et datterselskab af Hilti-koncernen med hovedsæde i Liechtenstein, og dermed er der en serviceorganisation, der er meget tæt på og har den direkte kontakt med fabrikken. Det giver et højt niveau af service, som sikrer stor driftssikkerhed, og samtidig er der altid fuld adgang til originalt tilbehør, som typisk vil være på lager hos GSV og alternativt kan skaffes hos Hilti Danmark.

 

Yderligere oplysninger:
Direktør Produktudvikling Birger Norquist Hansen
Mobil: +45 40 21 64 11 | E-mail: bnh@gsv.dk

brabrand | gsv | håndværktøj | hilti | kursus | kvalitet | medarbejdere