Forside  >  Skurvogn

Skurvogn

GSV’s skurvogne – eller ofte også benævnt letvogne – er kendetegnet ved stor fleksibilitet og god økonomi.

Vognene er indregistreret som påhængsredskaber og kan således let transporteres, hvilket giver maksimal frihed og billig transport.

Vores skurvogne tilsluttes nemt eksisterende el, vand og kloak. Hygiejnestandarden er høj, da de er lette at rengøre.

I forbindelse med lejen er vi naturligvis parat til at tilbyde alt fra rengøringsaftaler til tilslutning af vognen, se vores store udvalg af tilbehør.

Letvogne og moduler til brug for byggepladser fås i mange forskellige størrelser og indretninger. Det betyder, at du hos GSV kan skræddersy og planlægge en løsning indenfor letvogne og moduler, som præcis er tilpasset dine behov.

Som specialister i at tilrettelægge den helt rigtige løsning ved vi, at behovene, kravene og ønskerne kan variere fra byggeplads til byggeplads. Hver eneste løsning er individuel tilpasset.

Generelt er vores letvogne og moduler enkle i deres opbygning og meget brugervenlige. I udviklingen af vores vogne og moduler har vi sikret os den bedst tænkelige funktionalitet – for at lette og smidiggøre din hverdag.

Vores letvogne og moduler kan kombineres på utallige måder, og derfor er det oplagt at udvikle en løsning, der er nøje tilpasset til dit formål og dine krav til kapacitet og funktionalitet. Til brug for arbejdet på byggepladsen vil det være oplagt at have adgang til omklædning, spiseareal, badefaciliteter og toilet. I mange vogne vil køleskab, tørreskab, koge mulighed og kaffemaskine også være en mulighed.

Når vi udlejer letvogne og moduler, rådgiver vi grundigt dig som kunde, så du er sikret den mest optimale løsning. Det vil blandt andet omfatte bygningstegninger, ansøgninger til det offentlige, byggestyring, etablering og tekniske installationer samt løsninger til indretning, el, vand, kloak og ofte også møblering.

I GSV går vi gerne det ekstra skridt – og så lige ét til. Vi vil være mere end en udlejningsvirksomhed – vi vil være en moderne servicevirksomhed, hvor du er garanteret de bedste produkter, den bedste løsning og den bedste service. Og vores kunder er meget tilfredse med vores indsats og sætter synligt pris på vores stærke know-how og mange års erfaringer.

Vi er lige ved hånden

Hos GSV får du personlig og kompetent betjening – altid. En betjening, der sætter dig i centrum, uanset hvornår du har brug for vores hjælp, hvor du befinder dig, hvor stor opgaven er, og hvor tit du skal bruge vores hjælp. Vi er der altid for dig.

Ved altid at sørge for hurtig udrykning eller erstatningsmateriel sikrer vi dig mod gener og forsinkelser i hverdagen. Så kan du i stedet fokusere på at drive din virksomhed og levere velgennemførte byggeprojekter til tiden. Det giver glade kunder og glade medarbejdere – og det er vores succeskriterium.

En aktiv samarbejdspartner

G.S.V. Materieludlejning A/S er en fusion af selskaberne GSV, Pitzner, Bilsby og Bramsnæs Entreprenørmaskiner, og det gør os til den største danskejede udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr.

GSV er førende inden for salg, udlejning, servicering og produktion til bygge/anlæg, industri/service og den offentlige sektor.

Vores produktsortiment dækker alt fra den enkelte kompressor og komplette midlertidige lokaler til skræddersyede, optimerede totalløsninger, så du kun behøver henvende dig ét sted for at få adgang til vores dygtige medarbejdere, specialister og rådgivere, der har en stor viden og erfaring takket være 40 års virke inden for branchen.

I GSV får du adgang til omkostningseffektive løsninger, der inkluderer produkt, rådgivning, viden og service indenfor:

– Moduler og pavilloner til midlertidige eller permanente boliger – daginstitutioner, skolelokaler, boliger, byggepladser, kontorer, administration osv.

– Specialdesignede letvogne

– Serviceaftaler – rengøring, eftersyn af tekniske installationer, kantinedrift, gårdmand osv.

– Entreprenørmateriel til anlægsarbejde – gravemaskiner, minilæssere, flishuggere, køreplader, kompressorer, tryklufthamre osv.

– Pumper og affugtere ved eksempelvis vandskader

– Indhegning, skiltning, rullestilladser til vedligeholdelsesarbejde på bygninger osv.

– Lifte til eksempelvis træbeskæring og rensning af tagrender, kraner, trailere osv.


Kom et skridt foran

I GSV har vi pga. vores mangeårige erfaring en dyb viden om alle bekendtgørelser og reglementer vedrørende opførelsen af midlertidige og permanente bygninger. Vi sørger selv for, at alle nødvendige godkendelser er på plads, så vores kunder kan koncentrere sig om deres egentlige arbejde.

GSV giver dig arbejdsro

Når vi har fokus på at give en meget vidtrækkende service, så er det for at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Vi tager os af den udvendige vedligeholdelse af pavilloner, moduler og letvogne, og indvendig kan vi tilbyde at stå for rengøring, drive kantine, levere inventar, kaffemaskiner osv.

GSV har mange dygtige servicepartnere tilknyttet, der kan opfylde alle behov i det daglige.

Den gode service

Vi er stolte af vores hurtige og effektive service, hvor du kan ringe døgnet rundt med problemer. GSV’s årlige serviceeftersyn er med til forebygge skader og optimere udstyr, samtidig med at vi kan klarlægge mulige ønsker om ombygning. Når nye behov opstår eller ændrer sig, så kan vi løbende ændre på opstillingen, så kunden til hver en tid udnytter sine faciliteter optimalt.

I GSV har vi øje for helheden, og derfor kan vi udføre løbende ombygninger, uden at alle boliger skal lukkes ned.

Involver os tidligt – det betaler sig!

>> Se mere om GSV’s skurvogne og andre former for midlertidig opbevaring/beboelse

>> Kontakt os og hør mere om vores skurvogne og anden form for opbevaring/beboelse

gsv_skurvogne