Servicemedarbejder til pak af entreprenørmateriel på nathold

Er du natteravn? Og vil du have en vigtig rolle i at få maskinerne ud til vores kunder på en effektiv måde, så vores høje kundeservice opretholdes og bliver endnu bedre.  Du har fokus på kvaliteten af dit arbejde og er god til at planlægge og strukturere dagens løbende opgaver.

Dine arbejdsopgaver:

 • Pak og kontrol af maskiner inden de skal ud til kunden
 • Registrering i Navision/App
 • Hjælpe vores dygtige nat chauffør godt afsted
 • Sikre at maskiner og processer overholdes
 • Sørge for at alt det materiel der kommer fra Vest bliver pakket efter forskrifterne
 • Holde ordre i udleveringen

Arbejdstiden ligger om natten mandag – torsdag mellem kl. 22.00 til 06.00, fredag mellem 22.00 til 05.30.

Om dig:

Du har et positivt sind og bidrager aktivt til samarbejdet i teamet. Du har fokus på kvaliteten af dit arbejde og er god til at planlægge og strukturere nattens løbende opgaver. Du har en god ordenssans og holder hallen ryddelig. Det er en fordel, hvis du har kendskab til entreprenørmaskiner; vigtigste er dog, at du har lysten til at lære og er nysgerrig og undersøgende på, hvordan opgaven løses bedst muligt.

Derudover er du:

 • Positiv holdspiller, som sætter godt humør og samarbejdet med kollegaer i højsædet
 • Har teknisk forståelse og flair for maskiner
 • Skal kunne holde mange bolde i luften, da GSV er en udlejningsvirksomhed i rivende udvikling
 • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og kan træffe hurtige beslutninger
 • Engageret, fleksibel og initiativrig
 • Godt kendskab til IT, gerne med erfaring med Navision
 • Har kørekort og truckcertifikat

Vi tilbyder:

En udviklende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed. Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Lønnen er efter kvalifikationer og der er naturligvis pensionsordning tilknyttet. Desuden har vi en del personalegoder som bl.a. udvidet sundhedsforsikring, frugtordning og stor mulighed for personlig udvikling gennem interne og eksterne kurser.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Pak- og Klargøringschef, Brian Søndergaard Jensen på tlf. 3073 3121

G.S.V. Materialeudlejning A/S tilbyder

En spændende stilling i en 100 % danskejet virksomhed, hvor du får frihed under ansvar og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone i en virksomhed, hvor der er fokus på kvalitet, miljø og arbejdsmiljø gennem en certificeringsordning.

Løn efter overenskomst og kvalifikationer, pension samt sundhedsforsikring.

Mere om GSV

Velkommen til Danmarks største udlejningsvirksomhed

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede serviceløsninger.

Hos os får du en innovativ samarbejdspartner, og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Vi er klar over, hvordan byggeindustrien påvirker miljøet og det er vores fælles ansvar at finde miljøvenlige løsninger til fremtiden.

Mennesker før maskiner

Maskiner og materiel kan alle købe – det er mennesker og relationer, der gør forskellen. Mennesker, der knokler for hele tiden at gøre det bedre – det er GSV. Partnerskaber og langsigtede relationer med kunder og leverandører – det er GSV. Materiel af høj kvalitet certificeret efter de højeste standarder og tilgængeligt 24/7 i hele Danmark – det er GSV.

Vi tror på, at dedikerede medarbejdere, der har det godt, leverer det, der gør forskellen for vores kunder. Og fordi vi i GSV bare godt kan lide mennesker.

En moderne virksomhed med gamle dyder

GSV er kendetegnet ved en flad organisation, hvor alle ansatte er lige vigtige medspillere i forhold til frembringelsen af det optimale produkt. Hver underafdeling har sin spidskompetence, som ikke kan undværes, og der sættes stor pris på den enkelte medarbejders arbejdsindsats.

Vi påtager os gerne ansvaret for at påvirke udviklingen af det miljøvenlige materiel til vores kunder, og investerer i at have en bred portefølje af hybrid, el- og batteridrevne maskiner, mens vi stadig arbejder hårdt på at få vores maskinpark endnu mere miljøvenlige, til gavn for vores kunder.

GSV fortæller

…respekt og værdighed

”Alle mennesker skal behandles med respekt og værdighed. Det er ikke bare noget, vi siger. Vi kommer før maskinerne. Det kan du virkelig mærke. Og det siger ret meget, når vi har branchens bedste materiel”

Carina Sjørup
HR Partner i GSV