Forside  >  service  >  24 timers service

24 timers service

Med GSV har du mulighed for at skræddersy din serviceløsning både hvad angår materiel og udstyr, men også en lang række add-on services inden for onsite support.


Når du holder dit udstyr kørende optimalt med vores rutinemæssige eftersyn og forebyggende vedligeholdelse, så undgår du dyre driftsstop, og sikrer samtidig et optimalt og sikkert arbejdsmiljø på byggepladsen.

Med GSV har du mulighed for at skræddersy din serviceløsning med eksempelvis servicekontrakt, mobilitetsgaranti, udrykningsservice, erstatningsmateriel og transport.

GSV tilbyder herudover en lang række add-on services inden for døgnvagt og onsite support, for eksempel byggehegn, adgangskontrol, rengøring, IT, overvågning, ind- og udvendigt vedligehold, vintersikring og luft/varme/lys løsninger.

Det er vigtigt at du som kunde føler dig tryg ved at leje materiel hos os, og vi ved at fleksibilitet og service er de parametre som giver den nødvendige tryghed. Du er med vores døgnvagt service garanteret at du altid kan få kontakt med en af vores medarbejdere, også uden for normal åbningstid, hvis der opstår et akut problem.

Kontakt os, så skruer vi din individuelle serviceløsning sammen.

Service cases